Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PETOUSIS HOTEL AND SUITES


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Petousis Hotel & Suites se afla in Amoudara Heraklion, la 300 de metri de plaja Amoudara.
Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Heraklion, situat la 11 km de Petousis Hotel & Suites.

FACILITATI
pune la dispozitie un restaurant, bar, piscina sezoniera in aer liber si parcare privata gratuita. Printre diversele facilitati oferite se numara o gradina, o terasa si lounge comun. Oaspetii au la dispozitie receptie cu program nonstop, serviciu de transfer de la/la aeroport, room-service si WiFi gratuit.

RESTAURANT
Hotelul serveste zilnic un mic dejun continental.

CAMERE
Clasificat la categoria de 4 stele,Hotelul Petousis Suites, ofera spatii de cazare dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, frigider, facilitati de preparare a ceaiului si cafelei,telefon cu apelare directa,
set de calcat,dulap si baie privata cu dus sau cada, uscator de par.
Suita Junior-(35 mp)-Aceasta suita are podea cu gresie/marmura, fierbator electric si balcon.
Suita Junior Executive cu piscina comuna-(42 mp)-Aceasta suita are balcon, minibar si TV prin satelit.
Camera de familie-(34 mp)-Aceasta camera de familie este dotata cu aer conditionat.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.