Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aloft Palm Jumeirah

de la
1721  1686 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.08.2024 - 26.08.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe semicentrul estic al reperului iconic al Dubaiului, Aloft Palm Jumeirah aduce o experiență de viață distinctă în regiune. Localizare:
Situat pe semicentrul estic al reperului iconic al Dubaiului, Aloft Palm Jumeirah aduce o experiență de viață distinctă în regiune. Proiectat pentru călătorii "întotdeauna", Palm Jumeirah stabilește terenul pentru o evadare a plajelor urbane. 206 de camere inspirate de mansardă, cu vederi de neegalat și o scenă socială vibrantă, cu 7 restaurante și baruri, oferă experiențe îndrăznețe. Bucurați-vă de cea mai tare muzică de la barul W XYZ® sau bucurați-vă de soare la piscina Splash în aer liber. Arătați-vă și arătați-vă la barul de la piscină. Păstrați atmosfera care merge la barul de pe plajă sau se termină noaptea în stilul nostru autentic mexican Cantina & Bar de pe acoperiș Luchador, cu vedere la iconicul Burj Al Arab, palatele maiestuoase Jumeirah și Marea Arabiei.