Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Canopy by Hilton Dubai Al Seef


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat langa Dubai Creek si promenada Al Seef, la cateva minute de promenada cu magazine, restaurante, Muzeul Iluziilor, iar in apropiere se afla cartierul Al Fahidi. Hotelul are 200 de camere si 5 sali de conferinte. La 20 km de hotel se afla Mall of Emirates si Burj Al Arab Jumeirah, iar la 10 km distanta se afla Burj Khalifa.
King Room facilitati: pat king size si un pat pliant, Wifi gratuit, aparat espresso, cadou de bun venit, degustari de seara, mobilier elegant, HDTV, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King Premium Room: un pat king size si un pat pliant, 40 mp, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, porturi USB, covor de yoga, seif pentru laptop.
King Accessible Room: accesibila oaspetilor cu mobilitatea redusa, un pat king, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King Room with City View: un pat king size si un pat pliant, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King Premium Room with City View: 44 mp, un pat king si un pat pliant, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King Room with Creek View: 2 paturi twin si un pat pliant, camera luminoasa si moderna, cu ferestre sin tavan si pana in podea, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King Premium Room with Creek View: 44 mp, 1 pat king si un pat pliant, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
Family Room: 2 paturi twin si un pat king size, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
Twin Room: 2 paturi twin, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
Twin Room with City View: 2 paturi twin, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King One Bedroom Suite: 52 mp, un pat king si un pat pliant, living, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.
King One Bedroom Suite with Creek View: 65 mp, un pat king si un pat pliant, living, Wifi, HDTV, cadou de bun venit, baie, mini-frigider, covor de yoga, porturi USB, seif pentru laptop.


Locatie