Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mena Plaza Hotel Al Barsha


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Este un hotel de 4 stele situat in districtul Albarsha. Pe langa pozitia ideala, acesta isi intampina clientii cu o atmosfera speficica orientului, servicii de calitate si facilitati precum piscina, restaurant, centru spa. Este o alegere excelenta pentru cei interesati de shopping si divertisment.

Localizare: Hotelul se afla la 5 km de Burj Al Arab si la 12 km de pista de curse Dubai Autodrome. Pana la Aeroportul International Dubai sunt 26 km.


Facilitati hotel: receptie deschisa non stop, Wi-FI in toate zonele hotelului, piscina exterioara, piscina interioara, prosoape la plaja sau piscina, retaurant cu specific international, sala fitness, centru spa, facilitati pentru persoanele cu dizabilitati, serviciu de babysitting (contra cost).


Facilitati camere: aer conditionat, Wi-Fi, seif, telefon, televizor, minibar, facilitati pentru prepararea cafelei sau a ceaiului, baie cu cabina de dus sau cada, uscator de par, halat si papuci de baie.