Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

The Cove Rotana Resort Ras Al Khaimah


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

DESCRIERE
Resortul The Cove Rotana din Ras Al Khaimah este situat pe malul apei, avand o vedere inedita catre Golful Arabian. Aflat la doar 20 min. de aeroport, acesta este destinatia perfecta pentru calatoriile de loisir adresate cuplurilor, familiilor cu copii si grupurilor de prieteni, dar si pentru calatoriile in scop de afaceri. Situata in nordul Emiratelor Unite Arabe, statiunea ofera o experienta de neuitat turistilor sai.

FACILITATI
Din dragoste pentru natura, hotelul functioneaza conform unui sistem intern de tip ,, eco-friendly.
Resortul detine 3 bazine: un bazin pentru copii, un bazin de familie si un bazin ,, adults only ( acces permis + 16 ani). In cadrul piscinei pentru copii exista o zona de topogane de apa. Programul de acces pentru piscina este 07:00 - 24:00. Plaja hotelului are 600 m.
Clientii VIP, in urma unui abonament, beneficiaza de acces pe Plaja privata Raqi. De asemenea, acestia au si diverse discount-uri conexe, in cadrul resortului.
Activitati sportive: zona yoga, sala de fitness si antrenor, sala de dans si gimnastica aerobica, sporturi nautice, volei pe plaja, tenis de masa, darts, Zumba.
Zona SPA: 4 camere de masaj, tratamente corporale, jacuzzi, sauna, baie cu aburi.
Animatori: 6 zile/ saptamana - spectacole tematice ( trupa cu muzica live,DJ, spectacole cu dansatori orietali, jocuri de lumini in diferite colturi ale resortului).
Club pentru copii: cu activitati in sala de joaca sau in gradina hotelului. La cerere se pot oferi servicii de baby-sitting.
Zona pentru ingrijiri medicale, cu personal specializat.
Hotelul are: un magazin pentru suveniruri, un chiosc de ziare, un Exchange, loc pentru nefumatori, 3 sali de conferinte si servicii de tip ,, rent a car la receptie.
Alte servicii de lux includ un magazin de bijuterii si un magazin specializat pe vanzarea de ceasuri.
Personalul are cunostinte de limbi straine, cu circulatie internationala.
RESTAURANT
Complexul functioneaza in sistem ALL-INCLUSIVE.
In cadrul acestuia exista diverse locuri de luat masa:
BASILICO MEDITERRANEAN RESTAURANT - restaurant de lux cu meniu traditional/modern. Privelistea restaurantului este uimitoare, direct la Golful Arabian. Preparatele sunt inspirate din bucataria italiana. Meniul este ,, a la carte. Turistii se pot bucura de o bucatarie deschisa si ore de gatit live. Totodata, intre orele 19:00 - 23:45 in restaurant se organizeaza concert de pian - live.
Programul standard: 12:00 - 23:30
Program Brunch ( in fiecare vineri): 13:00 - 16:00
CINNAMON ALL DAY DINING - restaurant cu meniu international. Se poate lua masa atat in interior, cat si pe terasa restaurantului. Aceasta are priveliste catre apa, la clar de luna. Sistemul de servire al mesei este de tip buffet, dar se poate opta si pentru ,, a la carte. Bucataria are accente orientale si se organizeaza si ore de gatit pe statiile live. In cadrul acestui restaurant se sarbatoresc seri tematice.
Serile tematice sunt:
SAMBATA - Noaptea Portugheza
DUMINICA - Surf & Turf
LUNI - Tex Mex
MARTI - Noaptea Asiatica
MIERCURI - East & Western Delight
JOI - Nopatea Indiana
VINERI - 1001 de nopti
Program restaurant:
MIC-DEJUN: 07:00 - 10:30
PRANZ: 13:00 - 15:00
CINA: 18:30 - 22:00
BREEZ BAR & LOUNGE - bar/cafenea din lobby-ul hotelului. Serveste cafea, ceai, cocktailuri si gustari/ deserturi. Atat spatiul interior, cat si terasa barului functioneaza 24/24.
LAGUNA BAY - bar/cafenea la piscina mica a resortului. Serveste sucuri naturale, cocktailuri, bauturi alcoolice, cafea, alte bauturi cu gheata si gustari dulci. Programul de functionare este 11:00 - 19:00.
SUNSET BAR - bar/ cafenea la piscina mare a resortului. Locul are priveliste la Golf. In cadrul acestuia se servesc bauturi pe baza de gheata, cocktailuri, ceai, cafea si gustari reci/ dulci. Masa se ia atat de la bar, cat si de pe sezlong, in confortul propriului spatiu. Programul de functionare este 09:00 - 21:00. In serile tematice, acesta este deschis si intre orele 19:45 - 21:30.
BREAKERS BEACH BAR & LOUNGE - se afla pe plaja si are vedere directa la apa. Meniul este international. In acest loc se poate opta pentru a lua masa pe barca. Programul de functionare este zilnic intre orele 08:00 - 21:00.
SUNSET ICE CAFE - prima cafenea din RAK specializata pe servirea unor multiple tipuri de inghetata. Cafeneaua serveste si alte preparate pe baza de inghetata. Un alt capriciu dulce gasit in cafenea este serbetul. Programul de functionare al locului este zilnic, intre orele 11:00 - 19:00.
24-HOUR IN ROOM DINING - este un sistem prin care, printr-un singur telefon, turistii pot servi preparatele preferate, chiar in confortul vile/ camerei lor. Serviciul functioneaza 24/24 si permite alegerea oricarui meniu prezentat anterior.

CAMERE
Hotelul are 349 camere si 43 de unitati de cazare independente, de lux, cu 1-3 dormitoare. Unitatile de cazare au un design cu influente nubiniane, care ofera un aer traditional locului. Fiecare vila/camera are terasa/balcon intim si baie cu dus.
Tipuri de camera:
CLASSIC ROOM - cu vedere la alte vile din resort (30 mp, balcon, pat de tip King-Size/Twin)
PREMIUM ROOM - cu vedere la plaja (30 mp, balcon, pat de tip King-Size/Twin)
POOL VIEW ROOM - cu vedere la piscina principala (37-41 mp, balcon, pat de tip King-Size, canapea si birou)
POOL VIEW ROOM - cu vedere la piscina principala (37-41 mp, balcon, 2 paturi de tip Twin, canapea si birou)
POOL VIEW FAMILY ROOM - cu vedere la piscina principala (44-62 mp, balcon, 1 pat de tip King-Size, canapea si birou)
DELUX ROOM - cu vedere partiala la apa/ laguna (30 mp, balcon, pat de tip King-Size/Twin)
*DELUX ROOM - se organizeaza in cluster.
Facilitati camera: Wi-Fi gratuit, TV, telefon, masa si fier de calcat, aparat pentru ceai/cafea, servicii zilnice de curatenie, mini-bar, seif, baie cu dus, uscator de par, halate de baie.
Tipuri de vile:
ONE - BEDROOM VILLA - se afla pe deal/ langa laguna. (119 mp, duplex cu terasa, living, dormitor cu pat de tip King-Size la etaj)
PREMIUM ONE-BEDROOM VILLA - se afla pe deal/ langa laguna si are vedere catre Golful Arabian (119 mp, duplex cu terasa, living, dormitor cu pat de tip King-Size la etaj)
TWO -BEDROOM VILLA - se afla pe deal/langa laguna (171 mp, terasa, living, 2 dormitoare - pat King-Size (1)/ pat Twin (2), piscina proprie)
PREMIUM TWO-BEDROOM VILLA - se afla pe deal/ langa laguna si are vedere catre Golful Arabian (171 mp, terasa, living, 2 dormitoare - pat King-Size (1)/ pat Twin (2), piscina proprie)
THREE - BEDROOM VILLA - se afla pe deal/ langa laguna, are o gradina proprie (249 mp, terasa, living, 2 dormitoare - pat King-Size (1)/ pat Twin (3), piscina si gradina proprie)
PREMIUM THREE - BEDROOM VILLA - se afla pe deal/ langa laguna si are vedere catre Golful Arabian (249 mp, terasa, living, 2 dormitoare - pat King-Size (1)/ pat Twin (3), piscina si gradina proprie)
Facilitati vile: Wi-Fi gratuit, TV, telefon, aparat de ceai/cafea, servicii zilnice de curatenie, mini-bar, seif, halate de baie, uscator de par, baie cu dus.
ATRACTII TURISTICE
Cateva atractii turistice ale statiunii sunt:
Cea mai lunga tiroliana din lume (3 km) - pe varful Jebel Jais, cel mai inalt varf montan din zona.
Traseu montan - Jebel Jais Via Ferrata.
Excursii cu ATV-ul pe dunele de nisip
Rezervatia de broaste testoase din EAU.


Locatie