Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anemones Villas Lefkada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Anemones Villas by Omikron Selections se află in localitatea traditională Spanochori, la 6 km de orasul Lefkada. Fiecare vilă oferă vedere superbă la Marea Ionică, o piscină privată, o piscină pentru copii si o bucătărie complet utilată.

Toate vilele includ 2 dormitoare si sunt amplasate pe un teren de 2000 m² imprejmuit cu gard. Sunt disponibile o grădină si o zonă de parcare cu 2 locuri, iar in interior există o bucătărie modernă cu echipamente incorporate si o cameră de zi cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit si CD/DVD playere. Toate vilele beneficiază in intregime de aer conditionat si includ o cadă spa luxoasă.

In intreaga proprietate este disponibil acces la internet Wi-Fi. Se furnizează servicii de intretinere si curătare a piscinei. Inchirierea unei masini ar putea fi foarte utilă, iar gazdele vă vor oferi cu plăcere acest serviciu.

In orasul Lefkada, aflat la 10 minute de mers cu masina, veti găsi o mare varietate de magazine, restaurante si locuri de divertisment. Oaspetii care doresc să petreacă o seară mai linistită pot alege să ia masa sau să savureze o băutură in localitătile litorale Vassiliki, Syvota si Agios Nikitas, precum si in satele cu peisaje frumoase Vafkeri si Spanochori.

Locatie