Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BEVERLY PLAYA

de la
2018  1655 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Beverly Playa 3* este un complex hotelier accesibil situat pe plaja Tora, alegerea ideala pentru o vacanta confortabila cu o multitudine de puncte de atractie. Ofera oaspetilor sai o priveliste superba la Marea Mediterana si un design specific spaniol. Facilitati camere
Hotelul Beverly Playa pune la dispozitie un numar de 443 camere moderne, avand vederi magnifice la mare și oferă facilități deosebite, cum ar fi acces la internet wireless în camere (contra cost), birou, aer conditionat, baie privata cu cada sau cabina de dus, uscator de par, TV satelit, canale de muzica, telefon, terasa sau balcon cu vedere la zona inconjuratoare, pat pentru copii (gratuit), seif (contra cost), curatenie în camere si schimbatul prosoapelor se face zilnic, iar lenjeria se schimba o data pe saptamâna.

Facilitati hotel
Hotelul Beverly Playa dispune de restaurant cu bucatarie internationala (bufet suedez), bar, 2 piscine exterioare, piscina pentru copii, piscina interioara, bar la piscina, teren de joaca pentru copii, mini-discoteca, programe de animatie pentru copii, sala fitness, sală de jocuri, sala de gimnastica, centru SPA, receptie 24 ore, spalatorie/curatatorie, lift, seif, teren tenis, parcare (contra cost), servicii medicale, schimb valutar, spalatorie, camera pentru bagaje. La piscina sezlongurile si umbrelele sunt gratuite. Oaspeții tineri isi pot petrece timpul liber alegand sa se distreze pe terenul de golf în miniatură (contra cost), terenul de tenis (contra cost) sau mini club.

Localizare
Hotelul Beverly Playa este amplasat pe plaja Tora, la aproximativ 35 km de centrul orasului Palma si de Aeroportul Palma de Mallorca, si la 400 m de centrul zonei turistice Paguera, unde se gasesc restaurante, baruri si magazine. Hotelul este amplasat pe plaja - înconjurat de pini si flori, golfulete, stânci si nisip alb. Infrastructura este suficient de dezvoltata. Locația hotelului permite oaspeților acces ușor la multe atracții turistice, iar cei care doresc să viziteze zona, pot merge, de asemenea, la Palma de Mallorca, deoarece este o mică distanță de mers cu mașina. Fiind foarte aproape de centrul stațiunii este o rampă de lansare bună pentru a explora diferite repere locale, cum ar fi Castelul Bellver, Pueblo Espanol și Catedrala Mallorca.