Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DUNAS BLANCAS

   Playa De Palma, Spania

de la
2488  2239 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.07.2024 - 13.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dunas Blancas 3* se afla situat la doar 2 minute de plaja Playa de Palma din Mallorca si ofera doua piscine in aer liber, fiind la doar 100 de metri de statiile de autobuz. Turistii se pot bucura de oferte variate, iar plajele zonei au premiul Blue Flag și dispun de facilități excelente, de exemplu, se pot practica diferite sporturi nautice sau excursii cu barca din port. Facilitati hotel
Hotelul dispune de 2 piscine sezoniere în aer liber, terasa la soare, internet wireless este disponibil în întregul hotel şi costă 10 EUR pe 24 ore, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vânzare bilete, birou de turism, recepţie deschisă nonstop, zonă pentru fumători, aer condiţionat, încălzire, închirieri auto, prânz la pachet, seif, lift, personal multilingv. Restaurantul tip bufet al hotelului oferă o bucătărie deschisă. De asemenea, hotelul include un café-bar lângă piscină şi poate oferi oaspeţilor prânzuri la pachet. În sala de jocuri puteţi juca tenis de masă şi darts. Hotelul are şi un lounge cu TV prin satelit. Recepţia este deschisă nonstop, iar biroul de turism oferă un serviciu de închirieri auto.

Localizare
Hotelul Dunas Blancas este situat la 50 de metri (aproximativ 2 minute de mers pe jos) de plaja Playa de Palma din Mallorca, o întindere de nisip auriu si ape cristaline. Acesta se află la 100 de metri de staţiile de autobuz de unde se poate ajunge la Aeroportul din Palma (4,6 km) şi în centrul oraşului Palma care se află la 15 minute de mers cu maşina. Cele mai populare atracții sunt urmatoarele: Palma Cathedral (10,9 km), Plaza Mayor si Palma Intermodal Station (11 km), Palma Port (11,4 km), Palma Yacht Club (11,6 km), San Juan Gastronomic Market (12,1 km), Plaja Cala Major (13,2 km), Son Vida Golf (15,8 km).

Facilitati camere
Camerele de la Dunas Blancas au aer condiţionat şi un balcon privat. De asemenea, acestea sunt încălzite şi dotate cu TV prin satelit, o baie privată, uscator de par, frigider la cerere, patuț pentru infanti, pat suplimentar (la cerere). Aici puteţi închiria şi un seif.