Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES PLAYA SANTA PONSA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: hotelul este la numai 20 de minute de capitala insului, Palma, la scurta distanta de mers pe jos de plaja lata a statiunii(200 metri). Aeroportul International Palma de Mallorca este la 22 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: potrivit pentru familii, hotelul dispune de: restaurant cu terasa, bar & lounge, pizzerie, bar la piscina, piscina pentru adulti si copii, receptie 24 de ore, parcare, gradina, conexiune la internet wireless, sauna, exchange, sali de conferinta, terenuri de tenis, solar, biliard, ping pong, spalatorie.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt echipate cu: balcon, aer conditionat, baie cu dus, seif, telefon, TV LCD prin satelit.

Tarifele nu includ taxele locale (euro/persoana/zi + 10% TVA)
Hoteluri si apart-hoteluri 5*, 5* luxury si 4* luxury - 4 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 4* si 3* - 3 euro
Hoteluri si apart-hoteluri 1*, 2* si 3* - 2 euro
Apartamente 4 chei si 4 chei superior- 4 euro
Apartamente 3 si 4 chei superior- 3 euro
Apartamente 1, 2 si 3 chei- 2 euro
*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.