Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iberostar Cristina

   Playa De Palma, Spania

de la
2072  1965 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Iberostar Cristina 4* este un complex hotelier foarte apreciat pentru calitatea serviciilor pe care le ofera si este situat la doar 2 minute distanta fata de plaja Playa de Palma. Ofera oaspetilor sai acces facil la plaja, un centru spa, piscina interioara, centru de fitness si numeroase facilitati pentru copii, care sa asigure pe toata durata sederii o atmosfera relaxanta de vacanta. Activitati/Divertisment
Opțiunile de petrecere a timpului liber in aceasta zona din Mallorca sunt nesfarsite, de la practicarea tuturor tipurilor de sporturi nautice (snorkelling, canoe, scufundari) pana la cumpararea de produse traditionale locale pe piata stradala, precum si de facilitati de inchiriere biciclete si auto pentru explorarea zonei si a obiectivelor turistice. La cel mult 3 km de aceasta locatie pot fi accesate mai multe terenuri de golf, spre bucuria amatorilor acestui sport.

Facilitati camere
Toate camerele hotelului Iberostar Cristina 4* ofera oaspetilor sai un decor luminos si modern, aer conditionat, baie proprie, uscator de par, articole cosmetice incluse, balcon cu vedere la mare sau la piscina.

Facilitati hotel
Hotelul Iberostar Cristina 4* se afla la doar 100 metri de plajele cu nisip alb, ape turcoaz si valuri moderate, fiind unul dintre cele mai complete zone ideale de vacanta din zona. De-a lungul promenadei se gasesc numeroase baruri pe plaja si restaurante cu speicific spaniol, precum si magazine cu suveniruri. Hotelul dispune de un restaurant cu serviciu complet, de la micul dejun pana la cina. Micul dejun include o gama larga de produse: fructe proaspete, sucuri de fructe, iaurturi, produse de patiserie proaspete, branzeturi si mezeluri. Si pentru pranz si pentru cina, exista un bufet in fiecare zi, care serveste retete de casa. In zona de piscina se afla un local cu autoservire sezonier, unde oaspetii pot servi gustari pe tot parcursul zilei. Piscina hotelului este ideala pentru o baie racoritoare sau pentru a face plaja, avand si o zona separata pentru copii. Centrul de spa & wellness Iberostar Cristina pune la dispozitie o piscina interioara sezoniera si un centru de fitness, precum si sedinte de masaj. Ofera posibilitatea de inchiriere biciclete amatorilor de ciclism, un magazin de sport, precum si un atelier de reparatii si un garaj. Echipa hotelului organizeaza si excursii pentru iubitorii de aventura, iar receptia ofera toate informatiile utile pentru Playa de Palma si punctele de atractie ale zonei. Alte facilitati oferite de Iberostar Cristina 4*: terase si gradini amenajate la soare, programe de animatie, club pentru copii, mini golf, snorkelling, squash, biliard, teren de joaca pentru copii, teren de golf (la max. 3 km), teren de tenis, snack bar, restaurant cu servire in regim a la carte si bufet, serviciu de concierge, schimb valutar, receptie deschisa non stop, echipamente speciale pentru copii si spatii amenajate dedicate jocurilor, serviciu zilnic de menaj, calcatorie/spalatorie, sali de conferinte si evenimente, aer conditionat, incalzire centralizata, seif, lift, camere de familie, facilitati pentru persoanele cu mobilitate redusa.

Localizare
Iberostar Cristina 4* se afla situat chiar langa plaja Playa de Palma, la doar 2 minute de coasta de vest a insulei, intr-o zona amenajata cu gradini si numerosi pini. Cele mai apropiate puncte de atractie ale zonei sunt: Palma Aquarium (1.3 km), Mega Park Nightclub (1.3 km), San Antonio de la Playa Marina (2.5 km), Cala Estancia Beach (2.6 km), El Arenal Marina (2.7 km), Puro Beach (2.8 km), Aqualand El Arenal (3.6 km), San Joan De Deu Hospital (4.4 km), Es Portixol (7.5 km), Son Muntaner Golf (8 km), Plaza Mayor (9.2 km), Palma Cathedral (9.2 km), Palma Port (9.6 km), Palma Yacht Club (9.9 km), Plaja Cala Major (11.8 km), Son Vida Golf (14.1 km), BCM Magaluf (17.5 km), Aqualand (18.9 km), aeroportul Palma de Mallorca (2.7 km),