Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ipanema Park / Ipanema Beach

de la
1491  1418 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 08.07.2024 - 15.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Activitati/Divertisment
Hotelul se afla in apropiere de plaja de unde se pot contracta diverse servicii pentru petrecerea timpului liber: inchiriere de bicilete, scutere, echipamente pentru sporturi acvatice. In apropiere se mai gaseste terenul de golf Son Antem care se afla la doar 6 km de hotel, Clubul de Tenis din Arenal care se afla la doar 300 m si care ofera 6 terenuri de tenis, dar si spatii pentru bowling, squash, sala de gimnastica.

Facilitati hotel
Facilitatile hotelului includ receptie, restaurant care a fost complet renovat in 2004, bar, birou de schimb valutar, serviciu de taxi, seif (contra cost), salon TV.

Piscina
Hotelul dispune de piscina exterioara.

Facilitati camere
Hotelul dispune de 173 camere duble, toate cu facilitati private, cu terasa sau balcon ce ofera vedere catre piscina sau catre gradina. Toate camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat individual, seif, TV, telefon, terasa, baby cot – sunt la cerere si sunt gratuite.

Localizare
Hotelul Ipanema Park/Beach este situat la mica distanta de cea mai lunga plaja si cu cel mai fin nisip din Arenal. Aeroportul International se afla la doar 7 km de hotel si capitala Palma la 17 km de hotel. La 50 m de hotel se afla o statia de autobuz.