Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Las Arenas

   Can Pastilla, Spania

de la
1933  1701 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.07.2024 - 20.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Datorita apropierii de orasul Palma, hotelul este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa exploreze atractiile pe care le ofera orasul Palma, dar si pentru familiile care isi doresc un sejur linistit la malul marii.Activitati/Divertisment
Sporturi nautice, închirieri biciclete, centru SPA, masaj, saună, jacuzzi, sală fitness. Hotelul are o piscină exterioară pentru copii, programe de animație, activități sportive cu animatori locali și un mini disco local.

Facilitati camere
Las Arenas Hotelul dispune de 205 camere (pe 5 etaje) distribuite în diferite categorii: single, duble si un apartament. Camerele standard sunt dotate cu baie cu duș, uscător de păr, articole de toaletă, aer condiționat gratuit, minibar (la cerere, contra cost), seif (contra cost), telefon, serviciu de apel trezire, TV prin satelit (canale în limba spaniolă, engleză, germană, franceză, portugheză, italiană și rusă), balcon sau terasă, majoritatea cu vedere panoramică către golf. Curățenia în cameră se face zilnic, prosoapele se schimbă la cerere, iar lenjeria de pat de două ori pe săptămȃnă. Dimensiune cameră standard: dublă 16 m², dimensiune cameră single 10 m², dimensiune apartament 30 m².

Facilitati hotel
Hotelul dispune de recepție 24 de ore, cameră pentru bagaje, acces internet în lounge și la barul de la piscină dar si in restul hotelului, restaurant cu aer condiționat, snack bar, schimb valutar, servicii de spălătorie (contra cost), serviciu medical (contra cost), aer condiționat / încălzire în zonele comune, lift, personal multilingv, serviciul de bonă (contra cost), zona de jocuri. Hotelul oferă programe de animație și activităti sportive cu animatori locali, sală de jocuri, polo pe apă, aerobic, animație seara pentru copii, mini disco, câteva seri pe săptămană cu muzică live, cabaret și alte spectacole susținute de dansatori profesioniști. Hotelul Las Arenas oferă o piscină în aer liber și un bar cu terasă cu vedere la mare. Există, de asemenea, un lounge bar cu muzică și spectacole.

Localizare
Hotelul este situat la 50 m de plajă,chiar in prima linie, în superbul Golf Playa de Palma, la 7 km de orașul Palma de Mallorca și 2 km de aeroport. La 20 m de hotel se află o înșiruire de baruri, restaurante și diverse magazine. Hotelul se află la numai 100 de metri de stația de autobuz cu legături spre centrul orașului Palma. Plaja din stațiune este lată și cu nisip fin. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 7 euro/pers). Cele mai populare puncte de atractie sunt urmatoarele: Plaza Mayor si Palma Cathedral (6,9 km), Palma Intermodal Station (7 km), Palma Port (7,3 km), Palma Yacht Club (7,6 km), Plaja Cala Major (9,6km), Son Vida Golf (11,8 km), BCM Magaluf (15,7 km), Aqua land (17,1 km), Golf Santa Ponsa (19km).