Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANAUS

de la
1469  1293 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Timisoara
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitățile camerelor:
Camere din hotel sunt foarte luminoase și confortabile, unele cu vederi fantastice ale pădurii. Toate camerele sunt dotate cu balcon, seif, minibar, baie, TV prin satelit, telefon, uscător de păr și aer condiționat. Toate serviciile necesare pentru a vă face șederea perfectă.

Facilitățile hotelului:
Hotelul ofera pentru relaxare un bar şi restaurant fermecator, precum si o piscina în aer liber, snack bar, terasa. Puteţi sa luati o gustare de la cafenea şi sa savuraţi mese sanatoase în restaurantul de la Manaus. Veţi putea sa petreceţi dupa-amiezile facand plaja la piscina Hotelului Manaus iar copiii se vor putea juca fericiţi în piscina dedicata lor. De asemenea hotelul beneficiaza de internet wireless, servicii de inchiriere masini, laptopuri si permite accesul cu animale de companie (la cerere). .

Localizare:
Hotelul Manaus este situat într-una din zonele mai silențioase, la 600m de plaja Playa de Mallorca, înconjurat de pădure. La o distanta de 15 km de oras si 8 km de aeroport.