Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROC LINDA

   Can Pastilla, Spania

de la
1409  1398 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 23.09.2024 - 30.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Roc Linda este recomandat atat celor care doresc sa se bucure de soare, cat si celor care doresc sa fie aproape de principalele atractii turistice din Palma.Facilitati camere
Hotelul are 189 de camere confortabile, spațioase și luminoase (lumina naturala), cu un decor clasic, funcțional și elegant, dispunand de baie privata cu cada/dus, aer condiționat și TV satelit, seif, terasa sau balcon cu vedere la piscina sau zona inconjuratoare, telefon. Accesul Wi-Fi este disponibil la un cost suplimentar.

Facilitati hotel
Hotelul se remarca datorita facilitatilor de calitate pe care le pune la dispozitia clientilor sai: receptie deschisa nonstop, restaurant bufet cu o gama larga de preparate locale si internationale (mese calde si reci), lobby bar, acces la internet, rent a car, parcare, 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii, sezlonguri si umbrele la piscina, personal multilingv, lift, seif, patuturi pentru copii, Proprietatea pune la dispoziţie, de asemenea, un teren de tenis, o masă de biliard și un teren de minigolf, informare turistică/vânzare de bilete. Este posibilă parcarea privată la proprietate (nu este necesară rezervare) şi costă 3 EUR/zi, iar internetul wireless este disponibil în camerele hotelului şi costă 6 EUR pentru 24 ore. Roc Linda vine in intampinarea oaspetilor cu un program de divertisment și spectacole live, jocuri pentru copii și familii.

Piscina
Hotelul are 2 piscine, una pentru adulti si una pentru copii.

Activitati/Divertisment
Roc Linda pune la dispozitia clientilor sai sala de jocuri, darts, biliard, mini golf, precum si programe de divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

Localizare
Hotelul are o locatie ideala, fiind situat la numai 9 km de Palma orasul-capitala al insulei, 3 km de Aeroportul Palma de Mallorca. Hotelul Linda se află în stațiunea Playa de Palma din Mallorca, la 500 m de plaja Ca'n Pastilla si la 1 minut de mers pe jos pana la cea mai apropiata statie de autobuz. Centrul staţiunii Playa de Palma, cu numeroasele sale magazine, restaurante şi barurile pline de viaţă, se află în apropiere. Cele mai apropiate puncte de atracție din jurul hotelului se gasesc pe o distanta de 6 km, dupa cum urmeaza: Cala Estancia Beach (400 m), San Antonio de la Playa Marina (500 m), Puro Beach (600 m), Palma Aquarium (1,3 km), Sant Joan de Deu Hospital (1,8 km), Mega Park Nightclub (3,8 km), El Arenal Marina si Es Portixol (5 km), Son Muntaner Golf (5,5 km), Aqualand El Arenal (6 km).