Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Roc Leo

   Can Pastilla, Spania

de la
1877  1618 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.06.2024 - 23.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel de lant, recomandat pentru serviciile de calitate si locatia excelenta - aproape de plaja si de orasul Palma.Activitati/Divertisment
Pentru timpul liber hotelul ofera, biliard, piscine în aer liber şi facilităţi de minigolf, tenis de masa, darts, divertisment cu spectacole live, recepție 24 de ore, înot, baruri și transferuri directe către aeroportul din Palma.

Facilitati camere
Toate camerele confortabile, spatioase, luminoase si include facilitatile necesare pentru multumirea fiecarui turist in parte, printre care TV satelit, seif ( contra cost), aer conditionat, baie proprie cu dus sau cada, balcon sau terasa cu vedere la zona inconjuratoare, patut pentru infanti, oglindă cosmetica, O parte dintre camere ofera vedere la mare si dispun si de halat de baie, papuci si meniu de perne.

Facilitati hotel
Facilitatile oferite de hotel includ receptie, sala de conferinte, internet Wi-Fi contra cost, centru inchirieri masini, parcare (contra cost, 3 euro/zi), servicii medicale, fax, 2 piscine, dintre care una dedicata celor mici, transfer de la/la aeroport (contra cost), cameră de bagaje, birou de turism, schimb valutar, recepţie deschisă nonstop, personal multilingv. De asemenea, Hotelul Roc Leo are zonă mare lângă piscină, cu şezlonguri şi bar. Există şi un restaurant tip bufet, care serveşte preparate internaţionale şi locale.

Localizare
Hotelul Roc Leo este situat la 3 minute pe jos față de plajă (100 de metri de plaja din Can Pastilla). La câţiva paşi, pe plaja din Palma, se găsesc multe baruri pline de viaţă. Centrul oraşului Palma se află la 9 km de hotel, iar Aeroportul Palma de Mallorca este la doar 2 km. Cele mai populare atracții care se gasesc in zona unde este situat hotelul, sunt urmatoarele: Plaza Mayor si Palma Cathedral (7,5 km), Palma Intermodal Station (7,6 km), Palma Port (7,9 km), Palma Yacht Club (8,2 km), Plaja Cala Major (10,3 km), Son Vida Golf (12,4 km), BCM Magaluf (16,4 km), Aqua land (17,8 km), Golf Santa Ponsa (19,7 km).