Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Iliada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

ILIADA hotel este situat in partea de sud-est a insulei Santorini si la numai 2 minute de mers pe jos de faimoasa plaja neagra din Perivolos.Facilitati camera
Camerele de la Iliada se bucura de vedere la gradina sau la piscina, in timp ce apartamentele ofera vedere partiala la Marea Egee. Fiecare unitate are aer conditionat, frigider, paturi twin sau duble, TV cu ecran plat (LED), uscator de par si seif (disponibil la un cost suplimentar).

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor wi-fi gratuit, birou de turism unde se pot facilita inchirieri auto si de biciclete, salon de mic dejun, camera de bagaje, fax, gratar, piscina, Jacuzzi, bar la piscina, terasa cu sezlonguri si umbrele de soare, parcare gratuita.

Localizare
Hotelul se afla la doar 2 minute de mers pe jos de plaja cu nisip negru din Perivolos, aproape de statia de autobuz, la aproximativ 3 min de mers pe jos de un minimarket si un restaurant. Orasul Naxos se afla la distanta de 2 km, iar plaja din Agia Anna la 1,5 km.