Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rocabella


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pe o insula de o frumusete unica, intalnim Hotel Rocabela Deluxe Suites un hotel rafinat pana la cele mai mici detalii. Acesta se intinde pe o suprafata de 11.000 mp in pitorescul sat Imerovigli de unde se poate admira Cladera, vulcanul si deosebitul apus de soare.
Facilitati si servicii hotel:restaurant,Pool Bar,cocktail Bar,4 piscine,Centru Wellness Spa,sala de sport,Parcare privata gratuita,24 Ore Receptie (in timpul sezonului),portar,Punct de acces Internet,Acces la internet wireless,Sezlonguri si umbrele de soare la piscine,prosoape de plaja,Coafor (la cerere), majordom privat (la cerere)Servicii SPA: tratament corporal, fizioterapie, masaj, pachete SPA pentrununti si luni de miere, baie de aburi, pentru toate aceste servicii se face rezervare in prealabil.
Cea mai buna bucatarie Mediteraneana se serveste la Restaurantul Rocabella incepand cu ora 19:00 pana la 00:00
Dotari camere: Aer conditionat,cosmetice baie, halat si papuci, Tv satellite, cd/dvd player, serviuciu curatenie zilnic, telefon, uscator de par, acces internet de mare viteza, mini bar, prosoape piscina, seif.
Check in :14:00
Check out: 12:00