Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DIT EVRIKA BEACH CLUB

   Sunny Beach, Bulgaria

de la
630  462 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.05.2024 - 06.05.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


LOCALIZARE: Hotelul Evrika Beach Club 4* - este situat la 50 m de plaja, cu o suprafata de 56 000 mp.

Capacitate: 633 de camere si apartamente ( din care 552 sunt camere duble cu vedere la parc, piscina si mare , 15 apartamete, 48 de camere family ).

FACILITATI HOTEL: 4 restaurant ( unul principale si 3 a la carte ) si 5 baruri ( toate incluse in sistemul all inclusive cu execptia barului Bikini Beach ), restaurantul principal are 400 de locuri, bar pe plaja, snack bar cu 200 de locuri, programe de animatie, piscina principala, piscina pt copii, psicina de relaxare, jacuzzi, miniclub pt copii, 2 locuri de joaca pt copii, , mini aquapark salon de infrumusetare, teren multifunctional, 2 terenuri de tennis in aer liber, teren pt boccia, plaja privata, teren de volei pe plaja,sala de fitness, sauna. Hotelul are 3 cladiri principale de cate 3 etaje, in corpul D majoritatea camerelor sunt cu vedere la mare.

Info: parcarea este gratuita in limita locurilor disponbile.

FACILITATI CAMERE: camerele sunt dotate cu TV, minibar, TV prin cablu, telefon, seif, uscaor de par, baie cu cada sau dus, aer conditionat individual, 2 paturi single, sofa si sunt spatioase, mobilate modern, mochetate integral. Studiourile si apartamentele au vedere doar la parc.Studiourile sunt mai spatioase decat camerele duble si dispun de un pat matrimonial, 2 paturi suprapuse si o sofa, masuta, balcon. Internetul in camera este disponbil contra-cost: 5 leva/ora, wireless gratuit la lobby si la piscina.

ALL INCLUSIVE
Mic dejun la restaurantul principal:
- 07:30 -10:00 - tip bufet incluzand o mare varietate de mancaruri calde si reci, show cooking;
Mic dejun tarziu la restaurantul Bugaresc:
- 10:00 - 12:00 - mic dejun continental;
Mic dejun a la carte in restaurantul asiatic ( necesita rezervare in avans ) - 08:00 -10:00
Pranz la restaurantul principal:
- bufet - mancaruri locale, salate, supe, feluri principale, deserturi light si fructe proaspete, sho wcooking - 12:00 - 14:00;
Ceai dupa amiaza si gustari usoare:
- gustari cum ar fi: pizza, sandwich-uri, salate, friptura, fructe proaspete si dulciuri;bauturi reci calde, patiserie si inghetata - 15:00 -17:00;
Cina la restaurantul principal:
- bufet variat cu aperitive, feluri principale si deserturi, cu seri tematice de 2 ori/saptamana, show cooking: 18:00 - 21:30; este obligatorie tinta casual in toate zonele publice ale hotelului dupa ora 18:00;
Cina Optionale ( necesita rezervare )
- bufet la restaurantul bulgaresc si asiatic ( 18:30 - 21:30 );
- a la carte - meniu la italian restaurant (18:30 - 21:30 )
Bauturi:
- bauturi locale alcoolice si non alcoolice bulgaresti, cocktailuri - disponbile in restaurantele si baruruile hotelului ( Lobby Bar, Bar Saloon, la plaja si la barul de la piscina in functie de programul lor de functionare ).
Sporturi si activitati:
-accesul la cele 2 piscine exterioare : o piscina este pentru activitati / animatie cu terasa spatioasa si una pentru relaxare, jacuzzi exterior, 2 terenuri sintetice de teren cu iarba & echipament de tennis, fitness, sauna, mese de tennis, perete pentru catarare; waterpark, volei pe plaja, polo in apa, cricket, darts, sezlonguri, proasoape si umbrelute la piscine.
Programe de animatie:
- programe zilnice de animatie ( de 6 ori pe saptamana );
- muzica live, animatie in aer liber - amfiteattru.
Pentru copii:
- activitati zilnice de 6 ori/saptamana, mini disco; club pt copii - 4-12 ani, 2 terenuri de joaca, sectiune de piscina pt copii in cadrul piscinei principale a hotelului.