Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR BOUGANVILLE

   Costa Adeje, Spania

de la
2405  2284 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 10.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, la 20 m de plaja Playa del Bobo, intr-o zona animata, cu magazine, restaurante si baruri. In vecinatatea acestuia se afla portul Puerto Colon.Facilitati hotel
Iberostar Boungaville Playa ofera numeroase facilitati pentru o vacanta cat mai placuta si o sedere confortabila: receptie 24 h, restaurant, bar, magazine, coafor, 2 piscine, piscina pentru copii, teren de joaca pentru copii, miniclub, tenis de masa, darts, bowling, squash, sauna, masaj, program animatie, internet Wi-Fi gratuit, camere de familie, sala de fitness, sala de conferinte, aer conditionat, camera pentru bagaje, birou de turism, babysitting (contra cost), facilitati VIP in camera, salon de infrumusetare, seif, lift, inchirieri auto. Printre activităţile populare din zonă se numără scufundări şi snorkelling. In incinta hotelului exista si un club special pentru copii impartit pe trei categorii de varste, KidsClub (intre 4/7 ani), MaxiClub (intre 8/12 ani) si TeenClub (intre 13/17 ani).

Localizare
Hotelul este localizat la 4 minute de tarmul marii, pe plaja del Bobo in Costa Adeje si la 1 minut de promenada litorala din San Eugenio. La portul de agrement Puerto Colón din apropiere, oaspeţii se pot bucura de excursii cu barca şi excursii de pescuit. Cel mai apropiat teren de golf se află la 3 km. In imediata apropiere se gaseste un restaurant-cafenea Baco, un supermarket Hiperdino Xpress (1 km) si o piata (1 km). Cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: San Eugenio Shopping Centre (300 m), Aqualand, Parcul Siam si La Pinta Beach (600 m), Gran Sur Shopping Centre si Golf Las Americas (1,6 km), Safari Shopping Centre si Piramide de Arona Convention Centre (2,2 km).

Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt confortabile, spatioase si luminoase si ofera facilitati precum: aer conditionat, telefon, TV cablu, minibar si safe (contra cost), uscator de par, deschidere catre un balcon ce permite lumina naturala sa patrunda in camere, cu vedere superba catre mare.