Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Perla Tenerife

   Puerto De La Cruz, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Perla Tenerife este o locatie de sedere accesibila din Puerto de la Cruz, la doar 1 km de plajele aurii ale Tenerife. Facilitati camere
Toate camerele hotelului sunt spatioase si luminoase si includ facilitati precum: design modern, baie cu dus/cada, minibar, Tv prin satelit, camere cu balcoane, frigider, serviciu zilnic de menaj, pardoseala cu gresie.

Facilitati hotel
Perla Tenerife este o locatie foarte accesibila, asigurand confortul dorit pe intreaga durata a sederii prin facilitatile pe care le ofera: piscina in aer liber si interioara, camera de bagaje, serviciu zilnic de menaj, birou de turism, receptie nonstop, terasa la soare, gradina, activitati de entertainment, teren de golf, biliard, internet wireless contra cost, serviciu de calcatorie/spalatorie, curatatorie chimica, lounge/cameră cu TV comună, automat gustari si bauturi, personal multilingv, inchirieri auto, lift, camere nefumatori.

Localizare
Hotelul Perla Tenerife este situat în Puerto de la Cruz și se află la mai puțin de 1,6 km distanta de plajele aurii (la o plimbare de 12 minute de plajă). Aeroportul Norte din Tenerife se afla la o distanta de 30 km fata de hotel. Cele mai populare atracții din jurul hotelului sunt urmatoarele: Taoro Park si Botanical Gardens (700m), Martianez Shopping Centre (900 m), Puerto de la Cruz Casino si Pueblo Chico Park (1,4 km), La Villa Shopping Centre (1,5 km), San Felipe Castle (1,8 km), Playa Jardin Beach (2 km), Loro Park (2,4 km). Parcul National Teide se gaseste la aproximativ 18 km, iar telefericul la 19 km fata de hotel.