Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL PUERTO DE LA CRUZ


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centrul orasului Puerto de la Cruz, in partea de nord a insulei Tenerife, hotelul Sol Puerto de la Cruz reprezinta locul ideal pentru a descoperi insula, datorita locatiei privilegiate, c;umatului de primavara eterna, facilitatilor si serviciilor de calitate.

Localizare
Hotelul este situat la 150 m de plaja Jardin, in Puerto de la Cruz, langa Plaza del Charco, la cateva minute de lacul Martianez si Loro Parque.

Puncte de interes
- Loro Parque
- Siam Park
- Jungle Park
- Parcul National Teide

Atu-uri
- Lagoon-pool
- Aproape de plaja

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si servicii precum restaurant bufet cu specific local si international, internet wireless (gratuit), internet corner cu 2 computere (contra cost), receptie 24 h, servicii medicale la cerere si contra cost, spalatorie self-service (contra cost), sezlonguri si umbrele in gradina si in jurul piscinei, centru rent a car, birou de schimb valutar.

Tiouri de camere
- Sol room
- Sol sea front view

Dotari camere
Camerele sunt dotate cu paturi duble sau twin, acces internet wireless, TV Sat cu programe internationale, telefon, aer conditionat, seif, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Locatie