Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere hotel
Hotelul Kriopigi este un complex de 4 stele din peninsula Kassandra din Halkidiki, situat in imediata apropiere a satului Kriopigi, la aproximativ 800 m. de la cea mai apropiata plaja si la 85 km. de la Aeroportul International Makedonia din Salonic.
Camere hotel
Aer conditionat, TV, mini-frigider, telefon, internet WiFi, grup sanitar propriu cu dus/cada, uscator de par, balcon/ terasa.
Facilitati hotel
Receptie 24h, seif (la receptie, contra cost), birou de schimb valutar, restaurant, cafenea, bar la piscina (acoperire W Fi), piscina exterioara, piscina pentru copii, hidromasaj (contra cost), program de animatie/ divertisment, MiniClub, MiniDisco, babysitting, teren de joaca, baschet, tenis de masa, fotbal de masa, biliard, darts, sauna, jacuzzi, masaj, sala de fitness, coafor, WiFi in lobby, sala de conferinte/ sala multifunctionala, minimarket, spalatorie, parcare, trenulet de vara pentru deplasarea pe plaja.
Descriere masa
All Inclusive

Locatie