Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul are o arhitectura originala si este situat pe malul marii, la poalele dealurilor pitoresti acoperite de vegetatie bogata. Hotelul pune la dispozitie: restaurant cu aer conditionat, bar, bar cu separeuri, piscina cu bar, doua piscine descoperite pentru copii si adulti, teren de joaca pentru copii, sala de desene animate.

Atuuri: Asezare pe malul marii, servicii foarte bune.

Descriere camere:
Camerele sunt confortabile, amenajate cu telefon, radio, televizor cu program prin satelit, baie si balcon. Toate camerele sunt cu fatada indreptata spre mare si au aer conditionat

Descriere facilitati:
Hotelul are 9 etaje pe care sunt dispuse 103 camere duble si cateva apartamente. Toate camerele au vedere la mare. Hotelul dispune de:




restaurant principal si un restaurant "a la carte, WiFi in lobby (gratuit); birou de schimb valutar, spalatorie, Snack Bar, Lounge Bar, parcare nepazita contra cost (se taxeaza pe intreg sejurul la intrarea in statiune)

Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Lift
Minibar
Baie proprie
Piscina in aer liber
Piscina pentru copii
Telefon
Internet prin cablu gratuit

Locatie