Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Primasol Ralitsa Superior


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ralitsa Superior 3* din Albena face parte din lantul hotelier Primasol si este situat la 800 m de plaja, intr-un loc calm si linistit, corespunzand astfel tuturor standardelor pentru hoteluri de familie. Hotelul Ralitsa Superior 3* din Albena dispune de piscina exterioara, piscina interioara, restaurant principal si restaurant „à la carte”, lobby bar, bar in restaurant - 24/ 24 h, snack bar, bar Havana (pe plaja), internet cafe, sala de conferinte, seif la receptie, servicii de spalatorie si calcatorie, jocuri electronice, salon de coafura, manichiura si pedichiura, magazin, rent a car, schimb valutar. Internet gratuit in holul hotelului si in lobby bar. Echipa de animatie pregateste clientilor diverse jocuri noi si atractive pentru entertainment.

Atuuri: servicii de inalta calitate, shuttle catre plaja.

Descriere camere:
Hotelul Ralitsa Superior 3* din Albena are camere dotate cu aer conditionat, amenajate modern si confortabil, dotate cu baie cu dus, TV si televiziune prin cablu si telefon. Toate camerele de la Ralitsa Superior 4* au balcon.

Descriere facilitati:
Dintre care 243 camere si 3 apartamente sunt complet renovate incepand cu sezonul 2003, amenajate confortabil, climatizate, cu baie, balcon, telefon, radio, televiziune transmisa prin satelit.

Locatie