Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Magnolia Lux


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul Magnolia LUX , renovat in anul 2002, este situat la 800 metri de plaja statiunii Albena, in zona de parc. Se ofera transfer gratuit de la hotel la plaja si retur.

FACILITATI HOTEL: Magnolia LUX dispune de un restaurant cu aer conditionat, restaurant a la carte, bar cu separeuri, snack bar, piscina in aer liber, piscina pentru copii, teren de tenis, cabinet pentru masaj, parcare.

FACILITATI CAMERE: telefon, televizor cu program prin satelit, baie, aer conditionat, balcon.

All Inclusive : Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina. Meniu special pentru copii.Seri tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana. Snack bar - snacksuri, salate, pizza, dulciuri si inghetata;.
Bauturi: bauturi alcoolice bulgaresti si de import, vin bulgaresc si bere bulgareasca la halba , sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea.
Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktail-urile si produsele zaharoase preambalate sunt contra cost. Dupa ora 23:00, toate bauturile sunt contra cost.
Sport si divertisment: tenis de masa, biliard, darts, sah, table, volei, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica.
Program de divertisment: Program de sport si de divertisment (pentru copii si adulti) ziua si seara, 6 zile din saptamana.

RESTAURANTE SI BARURI: Restaurant principal (bufet suedez)
-mic dejun 07:30 - 10:00 h
-Pranz 12:30 - 14:00 h
-cina 18:30 - 21:00 h
Bauturi in regim all inclusive se servesc la:
Lobby bar 10:00 - 23:00 h
Pool bar 10:00 - 18:00 h
Barul din restaurant 10:00 - 21:00 h
Snack bar 11:00 - 23:00 h
Reguli parcare 2017:

Acces gratuit cu masina in statiune pana la 30 de minute;
Parcare gratuita - Lazur - in partea Nordica a statiunii langa intrarea de langa soseaua Albena - Balchik ( zona vilelor West );
Parcare contra-cost pentru turisti dupa cum urmeza : turistii care doresc sa rezerve un loc de parcare in perioada sejurului vor achita 10 leva/zi , rezervarile pot fi facute in avans apeland Call center-ul local la nr +359 700 12 110 ( Luni - Vineri orele 08:30 - 17:00 ) sau la fata locului. Nu se va aplica nici o alta taxa pentru intrare /iesire, locul de parcare va fi asigurat in zonele apropiate de hotelul unde turistii au rezervare, plata se va face la fata locului. Rezervarile pentru parcare se pot face incepand cu 28.04.2017 pentru tot sezonul. Turistii care nu doresc sa rezervre un loc de parcare in avans pot parca in statiune contra cost : 10 leva/sejur dar nu se va asigura un anumit loc specific, fiecare intrare /iesire aditionala in/din statiune se va taxa suplimentar cu 2 leva. Turistii mai pot parca si in spatiul special amenajat de langa statia de autobuz din Albena de langa intrarea in statiune contra taxei de 5 leva /zi