Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUPHORIA PALM BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Un paradis al copiilor, o oaza de relaxare pentru adulti!Activitati/Divertisment
Hotelul ofera facilitati pentru sport cu 6 terenuri de tenis, teren de baschet, de fotbal, volei pe pleja, tenis de masa, dar si activitati distractive in aer liber: tir cu arcul, dart, bocia, tintit cu pusca, disco in aer liber. Pentru copii exista activitati de dezvoltare si recreere in timpul zilei, mini club Topolino, mini fotbal, mini golf, animatie si teatru seara. Centrul wellness si Spa ofera sala de aerobic, pilates, hammam. Pentru adulti se organizeaza de 3 ori pe saptamana evenimente cu mizica live si spectacole de animatie in amfiteatru. Extra serviciile cu plata sunt masajul, cosmetic, sporturi pe apa, atelierul de creatie. Pentru cei mici (infantii) parintii gasesc aici zone dedicate lor, cursuri de inot, patut, programe de divertisment si o lume creata pentru ei.

Facilitati camere
Camerele sunt spatioase, cu baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, telefon, TV satelit, minibar, aer conditionat, balcon. Exista camere pentru persoane cu dizabilitati.

Facilitati hotel
Generosul resort pentru familii ocupa o suprafata de 183.000 mp si ofera: receptie 24 ore, un restaurant principal cu terasa, 5 restaurante cu specific (Italian, Latin, Anatolian, cu fructe de mare, Asiatic ), baruri, disco in aer liber, internet wireless in lobby, magazine, coafor, baie turceasca, inchirieri auto, spalatorie, camera pentru conferinte. Hotelul dispune de 3 piscine dintre care una este amenajata cu 2 tobogane si 2 piscine pentru copii, teatru, doctor si bona intre orele 10:00 – 18:00.

Localizare
Hotelul Euphoria Palm Beach este situat direct pe plaja cu ponton la aproximativ 18 km de Side si 12 km de Manavgat.