Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLORIA GOLF RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Hotelul Gloria Golf Resort este situat in Belek, la 7 km de orasul Belek, la 46 km de Antalya, la 38 km de aeroport. Este situat pe plaja de nisip.

Sporturi
Nu se platesc urmatoatele activitati : Club de golf pentru copii, Mini cinema, sauna, baia turceasca, prosoapele pentru plaja, topogan, animatia, teren de tenis, aerobic, parcare, piscine. Activitati cu plata : golf, lectii de golf, de tenis si inchirierea ecipamentelor necesare, sporturile de apa, telefon, fax, internet, spalatorie, rent-a-car, fotograf, baby-sitting, masaj, doctor, serviciile spa. piscina interioara, piscine olimpica, piscina interioara si exterioara pentru copii.

Plaja
De nisip, .sezlonguri, umbrele, dusuri si cabine de dus.

Facilitati hotel
Restaurantul principal Anatolia (fumatori si nefumatori; cu bufet ; in cadul acestuia puteti servi micul dejun, pranzul si / sau cina) , restaurant Mozaic (masa este sefvita in system bufet; se poate servi micul dejun, pranzul, cina) , Club House Restaurant and Bar (meniu international), Restaurantul Turcoaz (meniu turcesc) , à la Carte Lancora (meniu Italian) , restaurante A la Carte (specific italian si turcesc), restaurant snack, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja, vitamin bar, disco, restaurantul pescaresc. Servicii cu plata : masa de pranz , minibar baby - sitting, biliard, bowling, masaj, centru de conferinta, thalaasso, spalatorie, internet café, conexiunea la internet din camera, lecti de golf, doctor, coafor, magazine, bijuterii, fotograf, rent-a-car, accesul la barul de la piscine.

Facilitati camere
In total sunt 250 camere dintre care 144 standard (aflate in cladirea principala, avand o suprafata de 25 m², cu balcon sau terassa), 4 camere pentru persoane cu dizabilitati fizice, Junior Suite, Suite, King Suite, Gloria Suite. Toate camerele dispun de card de intrare, uscator de par, telefonin camera si in baie, Tv, room service, baie, safe, conexiune la internet, incalzire centrala.