Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SIDE CROWN PALACE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Crown Palace este situat în cartierul Kumköy, pe plaja privata si se afla la 7,5 km de orasul Side.Plaja:
Plaja privată se află la o distanță de 400 m, hotelul punând la dispoziția turiștilor un shuttle bus direct.

Sport și agrement:
Hotelul pune la dispoziția turiștilor următoarele activități gratuite: baie turcească, saună, baie cu aburi, sală de fitness, volei, aerobic, darts, discotecă (intrare gratuită) și contra cost: sporturi nautice, jocuri electronice, jacuzzi, biliard și masaj.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă pentru cei mici: bufet special, mini club (4-12 ani), piscină cu zonă specială pentru copii, loc de joacă, baby sitter (contra cost).

Faclilitati hotel
Hotelul deține un restaurant principal, 4 restaurante a la carte (turcesc, italian, mexican și pescăresc; cel italian este contra cost, iar la celelalte turiștii au acces gratuit o dată pe săptămână), Pool bar, Snack bar (pe plaja), Lobby bar, patiserie, Aqua Park, o piscină interioară cu zonă de relaxare, o piscină exterioară cu 5 tobogane, programe de animație în fiecare seară, disco, o sală de conferințe și diverse servicii contra cost: închiriere de mașini, doctor, spălătorie, transfer privat, schimb valutar, seif, internet de mare viteză, centru SPA, salon de înfrumusețare, recepție 24 h.

Localizare
Hotelul Crown Palace se află la 12 km de Manavgat, 7 km de centrul orașului Side și 65 km distanță de aeroport. Resortul a fost construit în anul 2011 și este alcătuit din o singură cladire principală cu 4 nivele.