Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XANADU RESORT HOTEL BELEK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


LOCALIZARE: langa plaja la 40 km de aeroport, la 50 km de orasul Antalya, si 6 km de Belek.

AN CONSTRUCTIE: 2000, renovat in 2015 si partial in 2018.

SUPRAFATA RESORT: 150 000 mp.

CONCEPT: High Class All Inclusive

CAPACITATE: 421 de camere.

PLAJA: nisip si pietricele, lungime 415 m.


FACILITATI HOTEL: lobby bar, restaurant principal, 7 restaurante a la carte: frantuzesc, Italian, Mexican, Asiatic, pescaresc, turcesc, snack bar, Irish pub, disco bar, beach bar, cafenea turceasca, baruri, 3 piscine cu apa dulce si 3 topogane, 3 piscine pentru copii, umbrelute, sezlonguri cu saltele si prosoape la piscina si plaja, piscina interioara cu Jacuzzi, centru fitness, centru SPA cu o suprafata de 3500 metri patrati ce pune la dispozitia turistilor: diverse tratamente, hamam, masaj, scrub, aqua therapy, masaj facial, manichiura, pedichiura, amfiteatru, internet wifi, Sali de conferinte, centru de afaceri, discoteca, coafor, magazine, 5 terenuri de tenis, spalatorie, room service (24 ore), tratament medical, sporturi de apa precum parasailing, banana, ringo, windsurfing, water ski, hobby cat, wakeboard, canoe, sala de jocuri cu billiard, masa de tenis, jocuri video, computer cu internet, mini bar cu umplere zilnica ( 1 coca cola, Cola 0, 2 Fanta, 2 sucuri de fructe, 2 beri, 2 ceaiuri, 2 ape, lapte, ciocolata cu lapte, vin alb si rosu in camerele de tip suite ), Sali de conferinta.

DOTARI CAMERE
: pentru 2018 camerele au paturi , scaune, pardoseala ( mocheta in camerele din main building si parchet in cele din bungalow ), perne, lenjerii, mobila si balcoane noi.
Hotel Standard Rooms au in jur de 26 metri patrati ( 113 au vedere la gradina si 80 au vedere la mare ) capacitate maxima de cazari 2 adulti si 1 copil/3 adulti. Junior suite (1 camera) si family rooms ( 2 camere ) din caldirea principala au in jur de 45 metri patrati cu capacitate maxima de cazari de 3 adulti si un copil sau 4 adulti. Toate camerele sunt frumos decorate si comfortabile si au in dotare TV LCD, telefon, seif, minibar, baie cu cada /dus si uscator de par, acces internet wireless, alarma de incendiu, facilitati pentru prepararea ceaiului/cafelei in camera, halate si papuci de baie, meniu de perne. Camerele standard bungalow au aceeasi dimensiune si aceleasi facilitati singura diferenta este ca pe jos au parchet. Camerele sunt Junior suite sunt ideale pentru familiile cu copii, sunt formate dintr-un dormitor cu pat king size si living, fara usa intermediara. Fiecare junior suite are balcon, 2 televizoare, 2 telefoane, 2 minibaruri, o baie.
Bungalow family room sunt situate in gradina, langa Secret garden pool & cafe, sunt formate din doua dormitoare, unul cu pat kingsize si altul cu paturi twin, pot avea 1 baie sau 2 bai, unele au suprafata de 45 metri patrati iar cele cu 2 bai au 52 metri patrati, capacitatea maxima de cazare este de 4 adulti si un copil sau 4 adulti si 2 copii.

HIGH CLASS ALL INCLUSIVE: 24 de ore bauturi alcoolice si non alcoolice locale si o selectie de bauturi de import, cocktailuri alcoolice si non alcoolice, bauturi calde inclusive cafea turceasca, macare disponibila intre orele 07 si 03 dimineata.
In cladirea principala Ipek Yolu Restaurant serveste micul dejun intre orele 07 si 10:30 si mic dejun tarziu intre orele 10:30 si 11, pranzul este servit intre orele 12:30 si 15:00 iar cina intre orele 19:00 si 22:00. Mesele principale sunt buffet si include: show cooking, meniuri fara gluten la cerere, meniuri vegane, meniuri speciale pentru copii, meniuri dietetice, deserturi, fructe proaspete, feluri principale si aperitive, salate, supe. In Fancyland special pentru copii se va servi Fancy Snack intre orele 12:30 si 14:00; Secret Garden Bistro and Bar va fi deschis intre 12:30 si 15:00 servind de asemenea gustari. Pentru 2018 in zona Antique Pool Area se va deschide Xanadu Snack ce va fi deschis intre orele 12:00 si 17:00: specialitatea zieli si buffet de salate, mancaruri si bauturi speciale si Picnic situati in zona Bird paradise ce va fi deschis intre orele 12:30 si 14:30 unde va avea loc barbeque party odata/saptamana, tot nou va fi si Patisserie Lounge ce va servi dulciuri si produse de patiserie sarata, sucuri fresh, meniu de inghetata intre orele 11:00 si 18:00. Exista de asemenea si Beach bar deschis de la 10:00 la 18:00 si Beach snack deschis de la 12:00 la 16:00; Xanadu Bar deschis de la 10:00 la 22:00, restuarantul principal ramane deschis pana la ora 3 dimineata servind dupa ora 00:00 gustari si bauturi. 4 noi restaurante a la carte se vor deschide pentru 2018: Dragon va fi renovat, Dolce Vita Family, Mexican , Kebap House si Village Turkish Breakfast sunt noi. Restaurantele a la carte necesita rezervare si costa 10 eur/ persoana cu exceptia Dolce Vita, Kebabp House si Village Turkish care sunt gratuite. La sectiunea baruri noi pentru 2018 vor fi: Romantic Cocktail Lounge doar pentru adulti ce va fi deschis intre orele 20:00 si 00:00 servind bauturi alcoolice si non alcolice plus un meniu special de cocktailuri si gustari siutat la etajul superior de la Xanadu bar, Sports bar situati in cladirea principala deschis de la 18:00 la 00:00 va servi 3 feluri de bere la draft, bauturi alcoolice si non alcoolice si New Terrace bar situat in Lobby Terrace va fi deschis intre orele 10:00 si 00:00 si va servi bauturi alcoolice si non alcoolice incluse in concept.