Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Elemar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Elemar, este situata in Statiunea Azuga la baza partiei Sorica, la poalele Muntilor Bucegi si Muntilor Baiului.Conditiile de cazare si masa, si apropierea de partiile de ski Sorica si Cazacu, fac din pensiunea noastra una dintre cele mai bune destinatii de vacanta.


Localizare : Pensiunea Elemar, este situata in Statiunea Azuga la baza partiei Sorica, la poalele Muntilor Bucegi si Muntilor Baiului,la mai putin de 15 minute de mers cu masina de Castelul Cantacuzino si Cascada Urlatoarea.Statiunea Sinaia se afla la 14 km iar orasul Brasov este situat la 35 km.
Cazare : Va pune la dispozitie camere confortabile cu balcoane, bai proprii, dusuri cu hidromasaj si apa calda non-stop, articole de toaleta gratuite, uscator de par,TV, wi-fi, minibar,incalzire ,acces prin coridoare exterioare.
Facilitati generale : receptie deschisa nonstop,restaurant,pizzerie,terasa,gradina,facilitati de gratar,ceaun,zona de picnic,zona de divertisment in aer liber,foisor,pasarela catre apa,zone pentru fumatori, loc de joaca pentru copii,sali de conferinte,depozit schiuri,sala de joaca pentru copii,room service
Servicii si facilitati cu plata : gratar,ceaun,inchirieri biciclete,sala de petreceri,drumetii,schi


Parcare privata gratuit la proprietate.
Nota! Fumatul in incinta Pensiunii si a Restaurantului este strict interzis!
Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.