Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARDEN OF EDEN APARTHOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Garden of Eden este situat in St.Vlas, la doar 8 km de Sunny Beach. Complexul este situat pe pe coasta Marii Negre la 1 km de centrul statiunii Sf. Vlas.
Informatii despre hotel
Hotelul a fost construita in 2007 si consta din 16 cladiri hoteliere si case de apartamente intr-o gradina bine intretinuta, cu piscine.
Receptie cu program nonstop, schimb valutar, seifuri (cu plata), bar Vista in hol, baruri la piscina, restaurant principal, restaurant a la carte, restaurant cu peste (a-la-carte), bar pe plaja, sala de conferinte, amfiteatru, magazine, salon de infrumusetare, coafor, minimarket, rent-a-car, room service, asistenta medicala nonstop.
Cazare
Aparthotel Garden of Eden 4*:
Studio - (max 2 + 1/3 + 0), aprox. 32-40 mp Pat dublu. Patul suplimentar este o canapea extensibila.
Apartament cu 1 dormitor - (2 + 2).
Apartamente cu 2 dormitoare - (4 + 2).
Apartamente cu 3 dormitoare - (6 + 0).
Toate unitatile au aer conditionat individual, TV prin satelit, telefon, balcon mobilat cu masa si scaune, imbracaminte de uscator, baie cu dus / cada, living in apartamente, chicineta cu inele electrice, aspirator, tacamuri, filtru de cafea, prajitor de paine, ceainic. . spalatorie (nu in toate aptele) cordela Wi-fi, seif la receptie (contra cost)
Copii: Baby cot ( 7 lv pe zi), scaune inalte in restaurant, sectiunea pentru copii a piscinei, club pentru copii, loc de joaca pentru copii, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit:
8 piscine exterioare si una interioara, sezlonguri si umbrele de soare langa piscina, gimnastica acvatica, gimnastica, animatie.
Contra cost, sporturi nautice la piscina, jacuzzi, baie de aburi, sala de fitness, 1 terenuri de tenis, tenis de masa, loc de joaca pentru sport, biliard, centru SPA, masaj, sauna, solar, inchiriere biciclete, sezlonguri si umbrele de soare pe plaja.
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare - gratuita pentru oaspetii hotelului .
Tip Masa (Mic Dejun, Demipeniune, Pensiune completa):
Mic dejun: 7:30-10:00 (bauturi incluse - apa, cafea, ceai, suc)
Pranz: 12:00-14:00 (toate bauturile contra cost)
Cina: 18:00-19:00 (se platesc toate contra cost)