Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ceres este situat in centrul statiunii Baile 1 Mai, intr-o zona colinara impadurita, cu un climat stimulant, cu veri predominant racoroase si ierni blande. Hotelul dispune de un numar de 230 camere, toate renovate si dotate la nivelul clasificarii de 3 stele. Baza de tratament este dotata cu aparatura moderna pentru toate procedurile, electroterapie, hidroterapie, si termoterapia care se face prin aplicatii cu parafina naturala medicala. Piscina din curtea hotelului dispune de apa termala naturala.
Hotelul are amenajata de asemenea, o Salina artificiala in care se pot trata afectiuni ale aparatului respirator a faringite, penumonii, astm bronsic alergic sau infectios, bronsite astmatiforme, diverse forme de alergii.
CAZARE
Hotelul Ceres ofera servicii de cazare la un grad ridicat de confort si multe facilitati incepand cu accesul in camera pe baza de cartela. Toate camere sunt mobillate fucntional, dispun de baie proprie , TV .

MASA
Unitatea dispune de o sala de mese cu capacitate de 250 de locuri oferind servicii de masa si pentru persoanele care nu sunt cazate in hotelul nostru la preturi atractive.


SALA MULTIFUNCTIONALA
Hotelul CERES ofera posibilitatea organizarii de intruniri. Astfel pune la dispozitie o sala multifunctionala dotata cu videoproiector, pregatita pentru orice tip de evenimente: conferinte, mese festive, nunti, botezuri, cu o capacitate de 80-100 locuri, intr-o ambianta placuta
TRATAMENT :
Datorita apelor bicarbonate, sulfatate, calcice si oligomineralelor, baza de tratament este indicata pentru urmatoarele afectiunii:+ afectiuni reumatice inflamatorii: poliartrita reumatoida, spondilita anchilozanta, stari dupa reumatism articular acut.
+ afectiuni reumatismale degenerative: spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze.
+ afectiuni post traumatice: stari postoperatorii, stari post fracturi, entorse si luxatii.
+ afectiuni neurologice centrale si periferice, hemipareze la minim 6 luni de la data aparitiei, parapareze la minim 3 luni
dupa mielite, dupa operatii pe maduva, dupa traumatisme vertebrale, diverse pareze si paralizii.
+ afectiunii ginecologice: metrouanexite cronice, tulburari minore de pubertate sau menopauza.
+ afectiuni asociate bolii metabolice si de nutritie, diabet zaharat de tip II, boli endocrine, guta cu localizari articulare.

Hotelul dispune de o piscina interioara si una exterioara Piscina din curtea hotelului dispune de apa termala naturala.
Hotelul are amenajata de asemenea, o salina artificiala in care se pot trata afectiuni ale aparatului respirator a faringite, penumonii, astm bronsic alergic sau infectios, bronsite astmatiforme, diverse forme de alergii.