Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International

   Baile Felix, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in centrul statiunii Baile Felix. Facilitati hotel: restaurant (capacitate de 300 de locuri), parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet (gratuit), 3 lifturi, salon cosmetica, salon manichiura, pedichiura, magazin, terasa, cofetarie si bar de zi, 2 sali de conferinta, 3 piscine in aer liber, 2 piscina acoperite (1 piscina cu apa termala), SPA, baza tratament, sala fitness, bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, hidromasaj complex, masaj, dusuri speciale cu cromo sau aromo - terapie, jacuzzi, sauna (acces gratuit), solar, sezlonguri gratuite, zone de luat masa, bar, teren de mini-golf, asistenta medicala, divertisment (program de animație la piscine - aquagym, aquazumba, jocuri si activitati pentru copii, petreceri cu spuma, dj si animatoare, sali de conferinte (200 și 120 locuri), parcare exterioara disponibila 24/7, conexiune internet Wi-Fi in hotel si zona de plaja, conexiune internet Wi-Fi și prin cablu in camera, teren de minigolf, biliard, tenis de masa, inchiriere biciclete. Hotelul dispune de o capacitate de cazare in 110 camere duble (din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati), 80 de camere single si 20 de apartamente. Facilitati camere: balcon, minibar, telefon, televiziune prin cablu, conexiune internet Wi-Fi și prin cablu, seif, aer conditionat, uscator de par, halat de baie.
Descriere camere:
balcon, minibar, telefon, televiziune prin cablu, conexiune internet Wi-Fi și prin cablu, seif, aer conditionat, uscator de par, halat de baie.
Descriere facilitati:
restaurant (capacitate de 300 de locuri), parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet (gratuit), 3 lifturi, salon cosmetica, salon manichiura, pedichiura, magazin, terasa, cofetarie si bar de zi, 2 sali de conferinta, 3 piscine in aer liber, 2 piscina acoperite (1 piscina cu apa termala), SPA, baza tratament, sala fitness, bazin wellness cu hidromasaj, hidroterapie, hidromasaj complex, masaj, dusuri speciale cu cromo sau aromo - terapie, jacuzzi, sauna (acces gratuit), solar, sezlonguri gratuite, zone de luat masa, bar, teren de mini-golf, asistenta medicala, divertisment (program de animație la piscine - aquagym, aquazumba, jocuri si activitati pentru copii, petreceri cu spuma, dj si animatoare, sali de conferinte (200 și 120 locuri), parcare exterioara disponibila 24/7, conexiune internet Wi-Fi in hotel si zona de plaja, conexiune internet Wi-Fi și prin cablu in camera, teren de minigolf, biliard, tenis de masa, inchiriere biciclete. Hotelul dispune de o capacitate de cazare in 110 camere duble (din care 3 camere pentru persoane cu dizabilitati), 80 de camere single si 20 de apartamente.
Locatie:
Hotelul este situat in centrul statiunii Baile Felix.