Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex Monaco este situat in centrul statiunii Baile Felix. Facilitati complex: piscina exterioara cu apa incalzita sarata pentru adulti si copii, jacuzzi, plaja amenajata cu 50 de sezlonguri, parcare interioara contra cost (in limita locurilor disponibile), parcare exterioara gratuita (in afara complexului), Wi-Fi, salon de mic dejun, AC, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, servicii de tratament la Spitalul de Recuperare din Baile Felix. Complexul dispune de 72 de locuri de cazare: 2 apartamente, 8 camere duble deluxe, 6 camere duble standard, 4 camere family standard, 8 camere family deluxe. Facilitati camere: TV, baie proprie, frigider, Wi-Fi, balcon cu vedere spre curtea interioara (piscina).
Descriere camere:
TV, baie proprie, frigider, Wi-Fi, balcon cu vedere spre curtea interioara (piscina).
Descriere facilitati:
piscina exterioara cu apa incalzita sarata pentru adulti si copii, jacuzzi, plaja amenajata cu 50 de sezlonguri, parcare interioara contra cost (in limita locurilor disponibile), parcare exterioara gratuita (in afara complexului), Wi-Fi, salon de mic dejun, AC, sala de conferinta, loc de joaca pentru copii, servicii de tratament la Spitalul de Recuperare din Baile Felix. Complexul dispune de 72 de locuri de cazare: 2 apartamente, 8 camere duble deluxe, 6 camere duble standard, 4 camere family standard, 8 camere family deluxe.
Locatie:
Complex Monaco este situat in centrul statiunii Baile Felix.

Locatie