Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diana


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Diana Resort se află în staţiunea Băile Herculane, într-un cadru natural şi înconjurat de o zonă împădurită întinsă. Complexul oferă un centru de fitness, spa şi wellness, cadă cu hidromasaj şi o piscină interioară. Proprietatea este situată la 2 minute de mers pe jos de râul Cerna şi la doar 250 de metri de centrul staţiunii.

Facilitati
Hotelul oferă acces gratuit la internet WiFi şi parcare gratuită. Piscina interioară are ferestre din podea până la tavan care permit să intre multă lumină naturală. Oaspeţii au la dispoziţie 4 tipuri de saune care oferă beneficiile unei experienţe adevărate de wellness.
Nota
Accesul la serviciile incluse și serviciile conexe se face doar în baza brățărilor de acces (nedetașabile, netransmisibile).
În caz de anulare, avansul nu este returnabil. Pentru pachetele la tarif standard, se achita un avans de 50% in termen de 5 zile de la data rezervării, diferența se achita cu 30 de zile înainte de check-in.