Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Elite este situat la km 0 al statiunii Baile Herculane. Facilitati hotel: restaurant, terasa, sala de fitness (circuit inchis pentru clientii hotelului), sala de conferinte, camere nefumatori, salon de mic dejun, loc de joaca pentru copii, receptie 24/24, parcare cu plata, masaj, cabinet medical, baza de tratament, seif la receptie, transfer aeroport, room service, acces internet la receptie, organizari excursii, plimbarii cu vaporul / barca. Facilitati camere: camera cu dus, TV cu cablu prin satelit, frigider, telefon, uscator de par (la cerere). Servicii masa Facilitati copii
Descriere camere:
camera cu dus, TV cu cablu prin satelit, frigider, telefon, uscator de par (la cerere).
Descriere facilitati:
restaurant, terasa, sala de fitness (circuit inchis pentru clientii hotelului), sala de conferinte, camere nefumatori, salon de mic dejun, loc de joaca pentru copii, receptie 24/24, parcare cu plata, masaj, cabinet medical, baza de tratament, seif la receptie, transfer aeroport, room service, acces internet la receptie, organizari excursii, plimbarii cu vaporul / barca.
Locatie:
Hotel Elite este situat la km 0 al statiunii Baile Herculane.

Locatie