Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

International

   Baile Herculane, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Desi dat in functionare relativ recent, Hotel International*** a reusit sa se impuna pe piata turismului balnear, devenind o destinatie perfecta pentru turistii care doresc o calitate ridicata a serviciilor intr-o astfel de locatie.
Totodata ar mai fi de mentionat ca desi suntem situati in mijlocul statiunii, suntem aproape de natura si feriti de viata tumultoasa a marilor aglomerari urbane.
Aparatura de ultima generatie, serviciul impecabil al personalului calificat, atent selectat, face din Hotelul International***, locul ideal pentru tratare si recuperare. Procedurile de electroterapie, magnetodiaflux, laser terapeutic, aerosol, hidrokinetoterapie, kinetoterapie, se efectueaza sub atenta supraveghere a unui personal specializat.
Apa geotermala utilizata este de tip termosulfuroasa, sulfhidrica, cloro-bicarbonato-sodico-calcic, hipotona, cu mineralizatie totala de 7-8g/l si continut ridicat de hidrogen sulfurat, fiind recomandata in urmatoarele afectiuni:
- afectiuni neurologice cornice periferice;
- sechele musculo;
- articulare posttraumatice;
- reumatism abarticular;
- reumatism cronic degerativ;
Acces gratuit la bazinul cu apa termosulfuroasa .
La achizitionarea unui pachet aveti gratuit un set de analize prin biorezonanta.