Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Minerva Grand Hotel Resort and Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

INFORMARE ACTUALIZATA COVID 2021:
Avand in vedere contextul actual al de Coronavirus, Grand Hotel MinervaResort & Spa isi rezerva dreptul de a testa oaspetii impotriva Covid 19,utilizand teste acreditate OMS, cu prelevare proba nazofaringian.
Daca un oaspeteeste testat pozitiv, acesta nu se va putea caza. In situatia in care esteachitat avansul, acesta va fi restituit.






DESCRIERE HOTEL:

Grand Hotel Minerva va invita sa descoperiti in Baile Herculane rafinamentul, ospitalitatea si confortul unui hotel de 4 stele, un concept deosebit pentru una dintre cele mai vechi statiuni balneo din lume.

Program: check in 14:00 - check out 12:00
Servicii oferite in receptie: bagajist, serviciu trezire client, suport IT, servicii secretariat (fax, imprimanta, copiator), pastrare bagaje.Restaurante
De o experienta culinara unica puteti avea parte in cele doua restaurante din incinta resortului prin designul interior, serviciul personalului, meniul cu grija ales, dar si datorita bucatariei utilata dupa cele mai moderne standarde.
CazareCamera dubla
Fie ca doriti sa va rasplatiti la finalul unei saptamani extenuante, fie ca sunteti in vacanta cu familia sau cu colegii in teambuilding la GHM va eliberati de tot stresul care va acapareaza. Atat camera matrimoniala cat si twin, va invita la buna dispozitie prin culori calde si mobilier personalizat.
Suita
Compuse din doua camere comunicante,concepute special pentru familiile cu copii, unde puteti petrece momente de liniste si relaxare. Suitele ofera un salon cu canapea extensibila, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar si dormitoare in varianta matrimoniala. Papucii, halatele, uscatorul, produsele cosmetice sunt doar cAeteva elemente ce se regasesc in baile dvs, pe langa cele doua balcoane aferente suitelor, care va vor incanta simturile prin aportul de aer proaspat de munte si peisaje deosebite, in orice moment din zi sau din seara.Apartament
O eleganta clasica defineste apartamentele noastre prin mobilerul rafinat si tesaturile fine, toate avand ca scop relaxarea dumneavoastra pe parcursul sejurului. Acestea ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos

.Clubul copilior
A fost creat pentru copii si parinti deopotriva, fiind situat in imediata apropiere a restaurantului si a terasei, astfel incat parintii sa ii poata supraveghea cu usurinta pe cei mici. Clubul dispune de jocuri si jucarii interactive, proiectie filme si desene animate adecvate varstei, sistem playstation si xbox. Tot aici se organizeaza diverse activitati si concursuri de catre animatori profesionisti.Puteti innota in bazinul semiolimpic, se poate opta pentru bazinul cu hidromasaj, unde cele 3 jeturi corespunzatoare fiecarui loc, au ca scop relaxarea muschilor din zona lombara, a umerilor si picioarelor.
O alegere ideala este jacuzzi-ul unde jocul bulelor vor contribui la starea dvs de bine.
La Grand Hotel Minerva copiii sunt o prioritate pentru noi, de aceea le-am creat o piscina doar pentru ei, unde se pot juca sub supravegherea parintilor.

Acces la Armonia Spa (program SPA zilnic intre orele 09:00-21:00)

Tratamentul se face de luni pana sambata. Consultatia medicala initiala este inclusa in tarif.