Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul O3ZONE 3* din statiunea Baile Tusnad, datorita orientarii spre Stanca Soimilor asigura o priveliste minunata. De asemenea hotelul este amplasat in centrul statiunii, fiind o locatie care se adreseaza mai multor categorii de clienti: companii care doresc organizarea de evenimente, persoane care doresc imbunatatirea starii de sanatate si mentinerea acesteia, precum si persoanelor care doresc sa beneficieze de procedurile SPA oferite de Centrul SPA.

Program de functionare SPA: marti-Duminica 9.00-21.00, luni 14.00-21.00. Hotelul isi rezerva dreptul de a inchide temporar centrul SPA pentru efectuarea lucrarilor de mentenanta.
Tratament: se efectueaza in Baza de Tratament a Hotelului Tusnad - 500 m distanta.

Camere unitate: hotelul dispune de 111 camere duble, 5 apartamente standard si 1 apartament Family

Camerele duble au aprox 20 mp si sunt dotate cu pat matrimonial (160x200) sau twin cu saltea ortopedica, mocheta, unele camere au balcon, aer conditionat, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.


Apartamentele standard au aprox 30-40 mp si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial (160x200) cu saltea ortopedica, tv si un living cu canapea extensibia, mocheta, balcon, aer conditionat, espresor de cafea, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.


Apartamentele family au aprox 30-40 mp si sunt formate din dormitor cu pat matrimonial (160x200) cu saltea ortopedica, tv si un living cu canapea extensibia, mocheta, balcon, aer conditionat, espresor de cafea, Tv, Wi-fi, telefon, seif, minibar cu produse, baia este dotata cu cabina de dus, uscator de par, halate de baie si papuci de camera, cosmetice baie.

Atractii turistice: Lacul Sfanta Ana, Cheile Bicazului,Tinovul Mohos, Complex de agrement cu strand mezotermal, Stanca Soimilor, Poiana Indragostitilor, Corund.
Facilitati conferinte: hotelul dispune de 3 sali de conferinte de 200 locuri, 120 locuri si 40 locuri dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, flipchart, acces internet wireless, aer conditionat, lumina naturala.












Facilitati

Restaurant
Receptie non-stop
Bar
Lift
Seif in camera
Aer conditionat/ventiloconvector
Minibar
Sala de conferinte
Internet wireless gratuit
Terasa
SPA
Room service
Telefon
Parcare gratuita
Zona receptie
Sauna
Sala fitness
Masaj
Piscina acoperita
Camere nefumatori
Sistem central de incalzire
Depozitare bagaje
Centru business
Uscator de par in camera
Jacuzzi
Zona fumatori
Televiziune prin cablu/satelit
Radio
Bai cu abur
Servicii medicale
Animale de companie permise
Mic dejun in camera
Camere pentru persoane cu dizabilitati
Facilitati pentru persoane cu dizabilitati
Facilitati organizare evenimente festive
Magazine in hotel
Internet prin cablu gratuit

Locatie