Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: la 800 m de partii si statia telegondola. A fost construit in 2004 si renovat in 2010. Acastigat premiul - Cel Mai Bun Hotel de 3* - acordat de municipalitatea Bansko.
Capacitate: o cladire de 3 etaje avand 2 DBL, 2 Studiouri si 10 Apartamente cu 1 dormitor.
Facilitati: sauna, baie de aburi, masaj, jacuzzi, restaurant, bar, seif la receptie (contra cost), conexiune Wi - Fi (gratuita), inchiriere fier de calcat, spalatorie, depozit echipamente ski si snowboard, sala de conferinta cu echipament (capacitate cca 30 pers), shuttle bus pana la / de la statia de gondola, parcare (in limita locurilor disponibile, nu se poate rezerva/garanta din agentie).
Facilitati pentru copii: patut pentru infanti (gratuit), camera de joaca pentru copii.
Se accepta plata cu cartile de credit!
Este permis accesul cu animale de companie (contra cost)!

Camera dubla (20 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cudus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.
Studio (30 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu dus, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.
Apartament 1 dormitor (30 mp): pat matrimonial sau 2 paturi, usa intermediara intre dormitor si living, incalzire, mini frigider, TV, telefon, conexiune la internet, baie cu cada, uscator de par, balcon, vedere la munte, podeaua este acoperita cu mocheta.