Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BANSKO


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Bansko 4* este situat in Bansko, la o distanta de aproximativ 15 minute de teleski si are la dispozitia iubitorilor de ski mai multe facilitati, atat pentru cei avansati cat si pentru incepatori.Detalii oferta
Tarifele includ: mic dejun si cina, acces gratuit la piscina, centru de fitness, sauna, parcare, transfer catre statia telegondolei, depozit gratuit pentru echipamente proprii de schi. Taxa de statiune este inclusa in tarif. Taxa hoteliera(inclusa in tarif)- 5.00 Euro/persoana (incepand cu varsta de 2 ani)/sejur. Suplimente (nu se aplica reducere de Early Booking): Cina de Craciun 25.12.2017(obligatorie/inclusa in tarif) - 30.00 Euro/adult si 15.00 Euro/copil (2-11,99 ani). Cina de Revelion 31.12.2017(obligatorie/inclusa in tarif) - 70.00 Euro/adult si 35.00 Euro/copil (2-11,99 ani).

Facilitati camere
Camerele hotelului dispun de televizor prin cablu, internet, telefon, aer conditionat, minibar, seif, baie cu cada si uscator de par.

Facilitati hotel
Hotelul are la dispozitia turistilor sai restaurant, lobby bar, taverna in stil folk, piano bar, 2 sali de conferinta, centru SPA, sauna, jacuzzi, baie cu aburi, tratamente cu parafina, tratamente cu namol, solar, masaj, centru medical, cosmetica, programe antistress, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru depozitarea echipamentelor de ski, scoala de ski, parcare, magazin, coafor, internet.

Localizare
Hotelul este situat in Bansko la o distanta de aproximativ 1500 metri de teleski.