Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kempinski Grand Arena Bansko


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Kempinski Grand Arena este situat la 2 ore distanta de mers cu masina de Sofia, langa statia gondolei ( 50 m ) la numai 15 minute de mers pe jos de centrul orasului si orasul vechi.

CHECK IN: dupa ora 15:00, CHECK OUT: pana la ora 12:00.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 5 etaje, 5 lifturi, seif la receptie, piscine: exterioara si interioara (incalzita la 30 de grade ), internet cafe, acces internet wireless, magazine, exchange, bancomat, parcare, garaj, 4 restaurante, 3 baruri, sky bar, meniu special pentru copii, meniu pentru vegetarieni, room service, loc de joaca pentru copii, babystting (contra cost ), baby cot, centru SPA si wellness, coafor, fitness, 2 saune, 2 bai de aburi, solar, Jacuzzi, piano bar, sali de conferinta complet echipate.

FACILITATI CAMERE: Deluxe rooms ( town view si mountain view ) au circa 38 mp, dispun de seif, balcon, TV, birou, permit baby cot, posibilitatea de a prepara ceaiul si cafeaua in camera, meniu de perne, acces internet wireless, vedere la oras sau la munte, 2 paturi twin sau pat dublu, posibilitatea de extrabed, baie cu cada si dus. Camerele executive dispun de aceleasi facilitati doar ca sunt ceva mai spatioase 40 -42 mp. Camerele Junior suite dispun de aceleasi facilitati, au cca 45 mp. Deluxe suite dispune de living si dormitor separate prin usa , cca 70 mp. Alpine Suite are in jur de 80 m, baie cu cada si cabina de dus, bideu, Jacuzzi, balcon.

GRATUIT: acces internet wireless, kids club, depozit pentru echipamentul de ski, 2 tipuri de sauna ( finish, bio sauna ) si baie de aburi ( hammam si aromatic ), acces la piscinele hotelului, sala de gimnastica.

IMPORTANT: toate cinele inclusiv cele festive nu includ in bauturi.