Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Premier Luxury Mountain Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Premier Luxury Mountain Resort 5* este situat in Bansko la 700 m de gondola.



Facilitati complex: 125 de camere si suite, 10 camere ' Premier Collection', Restaurant 'Amvrosia' - specific grecesc si mediteraneean, 'Nectar Bar' - bauturi loale si internationale, cocktailuri. Restaurant 'Dionyssos' - se serveste micul dejun american si cinele; parcare subterana si exterioara gratuita cu pana la 80 de locuri, centru SPA - 'Aphrodite'.


Camerele duble: au 30 -42 mp si sunt dotate cu pat dublu sau twin, sofa /fotoliu, baie cu dus, uscator de par, halate de baie si papuci,safe, LCD TV prin satelit, minibar, aer conditionat, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Junior Suite: 45 -60 mp, living + dormitor separate, baie cu dus, uscator de par, halete de baie si papuci, safe, 2 televizoare LCD prin satelit, minibar, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Executive Suite: aceleasi facilitati ca Junior Suite-le dar au 2 dormitoare.


Superior Suite: are 2 nivele, 75 mp, living room - etajul inferior, dormitor - etajul superior, , baie cu dus - la etajul superior, produse Yves Rocher la bai, uscator de par, halete de baie si papuci, safe, 2 televizoare LCD, minibar, aer conditionat, balcon /terasa, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea.


Dublele Premier: 40 -42 mp, luxoase, cu vedere la poalele muntilor Pirin, mobila italiana, paturi duble, sofa/fotoliu, uscator de par, halate de baie si papuci, safe, LCD 32' si DVD player, minibar, aer condtionat, facilitati pentru prepararea de ceai /cafea, micul dejun in camera, obtinerea mai rapida a skipass,etc fara a sta la coada.



GRATUIT: wireless, acces la SPA ( piscina interioara, 3 tipuri de sauna, dusuri Kneipp, sala de gimnastica ), transport pana la gondola.


Observatii: in perioada 19.10 - 21.12 demipensiunea se poate servi ca meniu fix cu 3 feluri principale. Cina Festiva de Revelion si de Craciun este optionala si nu include bauturi.