Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Situat pe malul unui rau mic in satul Bazna, la 17 km de Medias, Casa Bazna ofera Wi-Fi gratuit, parcare gratuita si camere cu TV prin cablu.
Casa Bazna are un restaurant. Transportul la si de la gara din Medias sau aeroporturile din Sibiu si Cluj-Napoca poate fi organizat la cerere.
Noroiul si sarea din Bazna sunt utilizate in diverse tratamente la centrul balnear si de sanatate din apropiere.
Casa Bazna dispune de 60 de spatii de cazare toate dotate cu dus/toaleta,TV,telefon si minibar
Restaurantele isi asteapta oaspetii cu meniuri din bucataria romaneasca dar si din cea internationala
Pentru momente de relaxare clientilor le sta la dispozitie barul,terasa, piscina exterioara, sala de fitness sau se pot organiza plimbari cu caruta la Biserica fortificata din Boian.
Casa Bazna dispune si de o sala de conferinte , unde se pot organiza cursuri seminarii si intalniri de afaceri.
Facilitati pensiune: 2 restaurante cu specific romanesc, receptie si bar deschis 24/7, parcare, Wi-Fi. Concept All Inclusive: toate mesele (mic dejun, pranz, cina), gustari intre mese, bauturi (apa minerala, sucuri, bere draft, vinul casei) in intervalul 11:00 - 23:00. Facilitati camera economy: situata la mansarda, pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, TV. Facilitati camera superior: pat matrimonial sau twin, baie proprie (cabina de dus), uscator de par, mobilier modern, canapea extensibila, TV LCD, minibar si balcon.