Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AKDENIZ BEACH HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul AKDENIZ BEACH HOTEL pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai sa fie una relaxanta si placuta.

Descriere:

Hotelul AKDENIZ BEACH HOTEL pune la dispozitie tot ce este mai bun din Oludeniz, pentru ca sederea oaspetilor sai sa fie una relaxanta si placuta.

Localizare:

Hotelul este situat in Oludeniz, inconjurat de muntii Taurus, la o distanta de doar cateva minute pana la plaja. De aici, se poate ajunge foarte usor catre faimoasa laguna albastra, Tonoz Beach.  Aeroportul Dalaman este situat la 60 km si la 12 km de centrul orasului Fathiye.

 

Website:

https://www.hotelakdenizbeach.com/

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de 2 restaurante ce servesc mancare locala si internationala, piscina, terasa si gradina. Barul de la piscina pune la dispozitia turistilor bauturi pe tot parcursul zilei .

Facilitati camere:

Camerele sunt luminoase si decorate intr-un stil modern, fiind dotate cu televizor, minibar, facilitati pentru ceai / cafea, uscator de par, aer conditionat, seif, baie privata si balcon.