Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sundance Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Sundance Resort ( ex Vera Aegean Dream) este locatia ideala de vacanta, oferind servicii de inalta calitate care corespund in totalitate unui hotel de 5*Plaja:
Hotelul deține plajă proprie cu nisip, pietriș și 2 pontoane. Umbrelele, șezlongurile, saltelele și prosoapele sunt gratuite.

Sport și agrement:
Activitățile gratuite sunt următoarele: baie turcească, saună, baie cu aburi, aerobic, baschet, mini fotbal, darts, tir cu arcul, biliard, volei pe plajă, tenis de masă, windsurfing și canoe. Printre activitățile contra cost se număra: masaj, peeling și diving.

Facilități pentru copii:
Hotelul oferă pentru copii următoarele facilități: o piscină exterioară și una acoperită, loc de joacă, mini disco și mini club (pentru copiii cu varste între 4-12 ani).

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu duș, uscător de păr, aer condiționat, TV, telefon, mini bar (cu băuturi răcoritoare), balcon și seif (gratuit).

Facilitati hotel
Hotelul oferă turiștilor un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (cu specific italian, turcesc și pescăresc – gratuit, o dată pe sejur), cu rezervare prealabilă, 5 baruri, 3 piscine exterioare cu tobogane, o piscină acoperită, sală de conferințe, centru comercial, discotecă, spălătorie, mini cinema, coafor, cabinet medical, schimb valutar și parcare. La piscină, umbrelele, șezlongurile și saltelele sunt gratuite.

Localizare
Hotelul Sundance Resort (ex Vera Aegean Dream) se află pe malul mării, la mai puțin de 1 km de localitatea Turgutreis, la 21 km de centrul orașului Bodrum și la 51 km de aeroport. Hotelul a fost construit în anul 2004, iar ultima renovare a avut loc în anul 2006. Sundance Resort este format din 2 clădiri, fiecare având 4 etaje.