Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB MUNAMAR BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Club Munamar Beach Resort este situat intr-un cadru natural deosebit, pe faimoasa coasta turcoaz a Marii Egee si ofera confort si servicii de calitate.Facilitati camere
Camerele ofera urmatoarele facilitati: balcon, aer conditionat, minibar, telefon, tv satellit , uscator de par, dus, seif.

Localizare
Hotelul Club Munamar Beach Resort este situat la 60 m de plaja, 200 m de Icmeler, 8 km de centrul orasului Marmaris si 100 km de aeroportul Dalaman.

Piscina
Hotelul are o piscina exterioara si o piscina pentru copii.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de: restaurant interior, restaurant exterior si un restaurant a la carte, 2 baruri (piscina), 1 snack bar, camera de jocuri, wi-fi, sala internet, 2 sali de conferinta, miniclub (pt copii intre 4-12 ani), loc de joaca, 2 piscine cu sezlonguri si umbrele, o piscina pt copii, parcare, fitness, sauna, baie turceasca, masa de tenis, biliard, disco. Servicii contra cost: coafor, spalatorie, beauty center, internet cafe.