Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EPHESIA HOLIDAY BEACH CLUB


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Ephesia Holiday Beach Club se afla intr-una dintre cele mai frumoase zone ale orasului Kusadasi si reprezinta o alegere excelenta pentru vacante de neuitat.Plaja
Proprie, nisip/pietris, chei. Umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit. Prosoape de plaja: cu garantie. La piscina: umbrele, sezlonguri, saltele - gratuit.

Activitati/Divertisment
Gratuit: baie turceasca, sauna, sala fitness, aerobic, volei pe plaja, baschet, teren de tenis, rachete de tenis, mini-fotbal, tenis de masa, windsurfing (cu licenta), sporturi acvatice fara motor (la inscriere), show-program. Contra cost: masaj, cursuri de diving, discoteca (intrare) (bauturi - de la 0.00), biliard, surfing (certificat), sporturi acvatice cu motor

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu dus, aer conditionat individual, televizor, telefon, seif (la receptie, contra cost), mini-bar (aprovizionare contra cost), pardoseala - gresie. In camera se face curatenie zilnic, asternuturile sunt schimbate de 3 ori pe saptamana, prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Facilitati pentru copii
Piscina, teren de joaca, mini-club (5-12 ani), baby-sitter (contra cost)

Facilitati hotel
Hotelul a fost construit in anul 2002, renovat in 2009, are suprafata de 10000 mp si dispune de 15 corpuri de 2 etaje (30% camere cu priveliste la mare). Hotelul pune la dispozitia turistilor sai: restaurant principal, restaurant a la carte (bucatarie internationala, o data in timpul sejurului gratuit, cu rezervare), 4 baruri, piscina exterioara, cabinet medical (la cerere), coafor, spalatorie, o sala de conferinte (120 pers.), schimb valutar, rent-a-car, parcare.

Localizare
Hotelul Ephesia Holiday Beach Club Kusadasi este situat la 79 km de aeroportul orasului Izmir, la 8 km de centrul orasului Kusadasi, pe malul marii, la 18 km de orasul antic Efes. Pana la aeroportul orasului Bodrum sunt 110 km.