Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BELISH BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Situat pe tarmul de nisip al marii Egee, cu camere modern decorate care ofera o panorama superba asupra marii, centru Spa, doua restaurant ce pun la dispozitie o gama larga de preparate nationale si international si cu servicii de calitate superioara, Grand Belish Resort & Spa reprezinta alegerea perfecta pentru o vacanta de vis.

Localizare: Hotelul se afla situate la 15 km de centrul orasului Kusadasi, pe plaja cu nisip.

Facilitate: Hotelul a fost construit in anul 2009 pe o suprafata totala de 12000 mp iar ultima renovare completa a fost efectuata in anul 2011. Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sau un restaurant principal, un restaurant A l'a Carte, 3 baruri, piscine in aer liber, piscina interioara, spalatorie ( contra cost), sala de jocuri ( contra cost), centru Spa, 4 Sali de conferinta. Pentru petrecerea timpului liber hotelul este dotat cu sala de fitness, teren de baschet, de mini fotbal, teren de tenis, darts, serviciu de animatie, acces internet wi-fi. Copii isi pot petrece timpul la piscine special amenajata, la mini club ( 4-12 ani) sau la locul de joaca.

Facilitate camere: Hotelul este format dintr-o cladire cu 5 etaje iar toate camerele hotelului au vedere la mare. Acestea sunt dotate cu baie cu uscator de par, aer conditionat centralizat, Tv, mini bar ( contra cost), seif, pardoseala cu mocheta, balcon si acces gratuit wi-fi.