Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND BLUE SKY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Grand Blue Sky este situat pe malul marii si reprezinta o adevarata oaza de relaxare.Facilitati camere:
Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, uscator de par, balcon, mini bar (gratuit, aprovizionat cu apa), seif (gratuit), telefon, TV, aer conditionat si room service (contra cost).

Plaja:
Hotelul detine plaja privata cu nisip si prosoape de plaja gratuite.

Facilitati pentru copii:
Pentru copii, hotelul ofera o piscina exterioara si mini club (pentru copiii cu varste intre 4-12 ani).

Sport si agrement:
Ca si activitati gratuite, hotelul dispune de urmatoarele: sala de fitness, aerobic, teren de tenis, ping pong, darts si biliard. Contra cost, hotelul ofera: masaj, sporturi nautice cu motor si diving.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de un restaurant principal, 3 restaurante a la carte (pescaresc, Italian si turcesc – contra cost), cu rezervare prealabila doar o data pe sejur, 6 baruri, 2 piscine exterioare, magazine, internet wireless (in lobby), programe de animatie, discoteca (cu acces contra cost), muzica live si diverse servicii contra cost, precum: cabinet medical, spalatorie si frizerie. La piscina, umbrelele, sezlongurile si saltelele sunt gratuite.

Localizare:
Hotelul Grand Blue Sky International este situat se afla pe malul marii, la 3 km de centrul orasului Kusadasi si la 18 km de orasul antic Efes. Hotelul a fost construit in anul 1997, iar ultima renovare a fost facuta in anul 2011.